Radio BalkanFox

Horoskop za 30. maj

RAK U KONFLIKTU, VAGU ČEKA NAPORAN PERIOD: Evo šta vam zvezde donose 30. MAJA, horoskop sve POGAĐA

Horoskop, Foto: Profimedia

Ovan ima probleme s pritiskom, Bik spaja lepo i korisno, Blizanci ulaze u nova poznanstva, Rak u konfliktu, Lav emotivno stabilan, Devica smirena, Vaga u napornom periodu, Škorpija nemirna, Strelac avanturističan, Jarac razmišlja o velikim poslovima, Vodolija dobija neočekivanu ponudu, a Ribe nezadovoljne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30. maj 2023. godine.

OVAN

U polju pokreta, komunikacije, kratkih puteva i rodbine, komšiluka nalazi se mlad Mesec. U narednom periodu ćete biti dosta angažovani i aktivni, mogućnosti dogovora i promena. Danas fino raspoloženje I dobro usmerene akcije.

BIK

Mlad Mesec u polju posla i novca otvara period ispunjen prilikama za napredovanje u ovim segmentima. Vaša će energija biti u potpunosti usmerena ka postizanju stabilizacije. Tokom dana promenljivo, ali dosta dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju ličnosti označiće početak perioda kada ćete se intenzivno aktivirati prema svemu onome što želite. Raspoloženje tokom današnjeg dana je više nego dobro, osećate se sigurno i spokojno u svojim emotivnim relacijama.

RAK

Mlad Mesec u polju podsvesti doneće u narednom periodu mogućnost da na drugačiji način sagledavate situacije i da budete u mogućnosti da izvršite promene koje su neophodne. Tokom današnjeg dana najveća usmerenost na finansijski segment.

LAV

Mlad Mesec se nalazi u vašem polju kontakata, podrške, veza, prijatelja. U narednom periodu doneće vam osobe koje će biti spremne da se aktivno uključe i pomognu vam u poslovnom segmentu. Energija današnjeg dana vam odgovara, dobro raspoloženje.

Horoskop
foto: Profimedia

DEVICA

Mlad Mesec u polju karijere, pozicije, nadređenih doneće Devicama mogućnost da naprave preseke u poslovnom segmentu i izvrše značajne promene. Tokom današnjeg dana ste u velikoj meri angažovani i nećete imati puno vremena za lične prioritete.

VAGA

Mlad Mesec u polju stranaca, planova, ekspanzije vam u toku narednog perioda donosi velike aktivnosti u ovim segmentima. Očigledno je da imate nameru da napredujete. Danas intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja nije blizu vas.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u polju promena, kriza, strasti. Pred vama je period transformacije, koji će se u najvećoj meri odraziti na vašu porodicu, privatne poslove i lične prioritete. Danas mutno raspoloženje i promenljivost. Čas statičnost, čas brzina.

STRELAC

Mlad Mesec u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Pred vama je period kada će ovaj segment doživeti promene, ali i napredovati i to najviše zbog vaše velike angažovanosti. Današnji dan donosi bitne dogovore.

JARAC

Mlad Mesec u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice. Pred vama je vreme kada ove segmente možete u velikoj meri unaprediti. Tokom današnjeg dana odlično raspoloženje i susreti sa važnim poslovnim partnerima.

VODOLIJA

U polju ljubavi nalazi se mlad Mesec. Pred vama su nove ljubavne priče i počeci, ali i jedan kreativan period ispunjen zadovoljstvom. Očekujte susret sa nekim koga dosta dugo niste videli. U emotivnom segmentu osećate potrebnu sigurnost.

RIBE

Polje doma i porodice, ali i privatnih poslova obogaćeno je mladim Mesecom. U narednom periodu na ovim poljima možete očekivati pozitivne promene. Danas je najbolje funkcionisati u okviru porodice i sa ljudima koji su vam najbitniji.

(Espreso)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE