Radio BalkanFox

Horoskopski znakovi koji ne rade ništa

OVA GRUPA LJUDI JE U STANJU DA CEO DAN NE RADI NIŠTA: Sposobni su da PREŽIVE bez ijednog RADNOG DANA, neverovatno

Lenj čovek, Foto: Profimedia

Ova grupa znakova poseduje karakteristike koje ih čine izuzetno prilagodljivim životnim situacijama, omogućavajući im da pronađu načine da izbegnu radne obaveze.

Blizanac

Prvi među njima je Blizanac, čiji intelektualni zamah često vodi ka pronalaženju brzih i efikasnih načina za obilaženje poslovnih obaveza. Njegova veština verbalne komunikacije često mu omogućava da pronađe opravdanja ili da prebaci odgovornost na druge.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Lav

Sledeći je Lav, čija harizma i samopouzdanje često igraju ključnu ulogu u izbegavanju radnih zadataka. Lav će pronaći način da prenese poslove na druge ili da delegira odgovornost, dok on sam uživa u pažnji i luksuzu koji mu život pruža.

Ribe

Ribe su takođe poznate po svojoj sposobnosti da izbegavaju radne napore. Ova kreativna i emotivna grupa često traži izlaz u svojim maštarijama, umesto da se suočava sa stvarnošću poslovnih obaveza. Ribe će radije sanjariti nego što će raditi, izbegavajući svakodnevne radne zadatke kad god to mogu.

Bonus video:


02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE