Radio BalkanFox

Hvali se diplomom najboljeg studenta, a sada objavljen pravi prosjek: Evo kakva je zapravo Jovana Jeremić bila pravnica

Voditeljka Jovana Jeremić, ne prestaje da privlači pažnju javnosti i medija, a redovno je glavna tema istih, a nerijetko i zbog svog isticanja kako je završila državni fakultet i bila student generacije. Jovana je svojevremeno pokazala je svoje diplome sa osnovnih i master studija na Pravnom fakultetu univerziteta u Beogradu.

Naime, voditeljka je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspjeh. Ona je ovaj stepen studija završila sa prosjekom 9.34, a master studije, koje je završila 2014. godine završila je sa prosjekom 9.25.

– Koliko uspomena bude ove diplome, koliko je suza, bubuljica i znojenja bilo – rekla je voditeljka dok je pokazivala svoju diplomu sa osnovnih studija.

Ipak, njen visok prosjek je ne vadi iz nesvakidašnjih situacija u koje sama upada ponekad, pa je šokirala sve kada je izjavila da se osjeća kao Don Kihot:

– Osjećam se kao lik iz “Don Kihota”, onaj koji se bori protiv vjetrenjača.

Ona razume Kihota, a i sama se bori protiv vjetrenjača, jer nju svakako ne vole kvazi intelektualci.

– Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim. U tome je problem, ne maše se sa privatnim fakultetom, nego samo sa državnim – priča Jovana i sa diplomom u ruci dodaje – od ovoga pada glava.

Jovana je naglasila i da je za nju obrazovanje važan kriterijum po kojem procjenjuje ljude, pa da po njihovom odnosu prema studijama može zaključiti i kakvi su u poslu, prema ženama…

Izvor: Alo.rs

The post Hvali se diplomom najboljeg studenta, a sada objavljen pravi prosjek: Evo kakva je zapravo Jovana Jeremić bila pravnica appeared first on Senzacija.


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE