Radio BalkanFox

Iva Grgurić ima novog dečka?

Iva Grgurić, pobednica “Zadruge”, nedavno je raskinula vezu sa beogradskim biznismenom, a kako se čini, već je pronašla novog dečka. 

Naime, kako se navodi, Iva je prošle nedelje imala zakazano fotografisanje u jednom luksuznom hotelu na Senjaku, gde ju je pokupio javnosti nepoznati gospodin i odveo u Skadarliju, boemsku četvrt srpske prestonice.

ATAImages/Marija Mlađen

Iva Grgurić

Ivu je novi dečko izveo na večeru u Skadarliji, gde su pronašli kutak za dvoje i prepustili se dugom razgovoru, ali i strastvenim, diskretnim dodirima koji ipak nisu prošli nezapaženo.

Kako je ispričao izvor koji ih je posmatrao, sve vreme su se smeškali, ispijali belo vino i nežno dodirivali rukama, za stolom, naočigled svih prisutnih, navodi Pink.rs.

Inače, emotivna veza Petoševića i Grgurićeve na mrežama, gde su često objavljivali zajedničke fotografije, delovala je idilično – brojna romantična iznenađenja, nežnosti i luksuzna putovanja bila su im svakodnevica, međutim, odnos su prekidali nekoliko puta, sve do poslednjeg kada su se, prema pričama koje su dospele u medije, u sve umešali članovi njegove porodice.

ATAImages/ Antonio Ahel

Iva Grgurić sa bivšim dečkom

– Kad je u pitanju moja veza sa Ivom, mogu iskreno da kažem da sam srećan što sam imao nju pored sebe u jednom periodu života. Ona je devojka koja sama brine za sebe, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako god se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala lepši život tako da odgovorno demantujem sva pisanja domaćih medija. Ukratko, bili smo jedno za drugo uvek tu, i tako verujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili na onaj način, šta god da nam sutra donese. Toliko od mene, svima želim svako dobro i svu sreću – napisao je Petošević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE