Radio BalkanFox

Iza sebe ima propali brak i 15 godina ljubavi sa ovom voditeljkom!

Glumica Milena Radulović danas je došlo na nastavak suđenja Miroslavu Miki Aleksiću u Višem sudu u Beogradu, gde će biti ispitana. Glumica je u Palatu pravde stigla u društvu Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog sindikata, a kako Kurir saznaje, Milena i on su već nekoliko meseci u vezi. 

Foto: ATA Images

Milena Radulović i Ognjen Janković

Reditelj je, u julu 2022, stavio tačku posle 15 godina na svoj brak s voditeljkom Bojanom Janković. Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Bojana i Ognjen su  poslednji put u javnosti viđeni 2022. na premijeri filma “Zlatni dečko”, nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. 


>

Ognjen i Bojana Janković

instagram.com

Bojana Janković

instagram.com

Ognjen i Bojana Janković Instagram

instagram.com

Ognjen i Bojana Janković razvod

instagram.com

Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret – otkrio je Janković.

Milena je, podsetimo, i prva istupila u javnost sa pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od Aleksića. On je optužen, da podsetimo, za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Optužilo ga je sedam devojaka, među kojima je glumica Iva Ilinčić.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE