Radio BalkanFox

Izabranica Vlada Georgijeva je prava lepotica

Izabranica Vlada Georgijeva se krije od očiju javnosti

Jedna od najpopularnijih pevača na našoj estradi i miljenik žena Vlado Georgijev svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti.

Izabranica Vlada Georgijeva je zauvek osvojila njegovo srce

Međutim, on je godinama važio za velikog zavodnika i neženju sve dok se nije pojavila ona. Povezivali su ga sa mnogim poznatim damama, između ostalih i sa Natašom Bekvalac ali od toga nije bilo ništa, pevač je oštro demantovao glasine.

Pročitajte: Drugačije nije moglo- Razvod Biljane i Ace više nije tajna, pevač konačno otvorio dušu

Čak sedam godina je bio sa jednom devojkom u vezi. Ona se nakon raskida preselila u Ameriku i tamo udala, dok on zvanično ne želi da bude u braku.

Da je to sve iza njega potvrđuje činjenica da je on već 15 godina u ljubavi sa Milicom Samardžijom sa kojom je dobio ćerke Sofiju i Elenu.

Pročitajte: Na pomolu pomirenje- Stefan Karić poslao emotivnu poruku Jovani Ljubisavljević FOTO

Izabranica Vlada Georgijeva

Ono što je malo ko znao jeste da je Vlado  za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao lažnu svadbu.

Izabranica Vlada Georgijeva i on su pozvaliprijatelje i rodbinu u jedan restoran, a goste su dočekali zajedno sa matičarkom. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”.

Pročitajte: Dece nikad dosta- Devojka Darka Lazića trudna, evo kad je svadba

Potom je u javnosti odjeknula vest da će Georgijev postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu.
Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE