Radio BalkanFox

„IZBACILA SAM PLOD!“ Naša pevačica PROŽIVELA pravi PAKAO, muž hteo da je pošalje u ludnicu

Jelena Lukić |

Pevačica Snežana Mišković poznatija kao Viktorija, poznata je po uspešnoj karijeri ali i teškom životu. Karijeru je započela u grupi Aska, a zatim je vodila sastav po imenu Viktorija.

Snežana Mišković Viktorija • youtube

Snežana Mišković Viktorija
Snežana Mišković Viktorija

Iako je na muzičkom polju imala mnoštvo uspeha, nagrada i pohvala, njen privatni život obeležen je traumom i patnjom.

Viktorija je 1982. godine rekla sudbonosno „da“ momku sa kojim se zabavljala tek deset dana, međutim, ubrzo joj je život u braku sa njim postao pakao. On se drogirao i prodavao njihove stvari kako bi imao za drogu.

– Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala.
– Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize.

Iako je i sama u mladosti probala heroin, shvatila je da je to zlo i pogubno za zdravlje i da to nije za nju.

Posle nekog vremena pokušala je da nađe sreću u ljubavi i sa drugim izabranikom sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici, ali bezuspešno. Iako sa njim ima ćerku Taru, on joj je pravio pakao od života. Sa njim se borila za starateljstvo nad ćerkom. Hteo je da je pošalje u ludnicu.

Snežana Mišković
Snežana Mišković

Posle više godina borbe, Viktorija je napokon dobila starateljstvo, a ta borba koštala ju je živaca. Javno je govorila o događaju zbog kojeg je doživela veliku traumu, naime, ona je samo dan nakon velikog koncerta u Skoplju izgubila bebu.

– Negde oko 11 časova ja odem u toalet i onda se desilo nešto neverovatno. Izbacila sam plod – prisetila se Viktorija.
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE