Radio BalkanFox

“JA SAM JEDINI PACIJENT KOJI JE PLAKAO ŠTO NAPUŠTA PSIHIJATRIJU!” Pjevač Bojan Tomović: Vraćam se tamo gdje sam se razbolio

Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada priča da mu je do te mere bilo teško da je sanjao o tome da legne u krevet i više nikad se ne probudi.

On je ponovo bio hospitalizovan, a kako je izjavio verovatno je jedini pacijent, koji je plakao zato što napušta psihijatrijsku bolnicu.

– Upravo sam izašao iz psihijatrijske bolnice i beskrajno sam tužan, jer se vraćam među nepregledane. Vraćam se tamo gde sam se razboleo, a kažu da ne možeš ozdraviti u sredini u kojoj si oboleo – rekao je Tomović.

– Ovo mi je treća hospitalizaija i desilo mi se ono “treća sreća” . Napokon sam bolje psihički, svaki dan, 12 dana zaredom su mi strujom protresli mozak, ne bi li pokrenuli hormon sreće i tako ublazili hroničnu, bipolarnu depresiju. Ja sam, kažu, jedini pacijent koji je plakao kad je izlazio iz ludnice, jer znam gde se vraćam, a tamo sam svoj među svojima. Niko te ne osuđuje, ne vređa i ne ponižava, svi imamo razumevanja jedni za druge ,tako da će mi faliti moji cimeri koji su zapravo psihički ranjeni ljudi, a nikako agresivni ludaci kao što mnogi misle na ovom Balkanu, koji je osim što je geografski prostor, Balkan je i dijagnoza i to mnogo teza no ova moja bipolarna i post traumatska – rekao je Bojan.

Kurir.rs/L. S.


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE