EVO KAKO ZNACI ZODIJAKA VARAJU U VEZI: Jedan može biti i veran i PROMISKUITETAN istovremeno!

Foto: www.profimedia.rs

Svi žele da njihov odnos bude savršen i niko se ne nada da će ih osoba sa kojom se zabavljaju na kraju prevariti ili im slomiti srce. Ali, nažalost, savršenstvo nije lako pronaći u vezi i nije važno koliko su kompatibilni vaši horoskopski znaci, da li ste srodne duše ili da nikada ranije niste bili neko ko vara.

Postoji velika šansa da ćete morati naporno da radite da pronađete onu osobu zbog koje se osećate srećno i bezuslovno voljeno.

Mnoga naučna istraživanja tvrde da monogamija nije biološki moguća i danas ćemo ovu teoriju imati na umu dok govorimo o tome kako svaki znak zodijaka vara u svojim odnosima. Nije neophodno da svi varaju, ali mi pokušavamo da prenesemo načine na koje horoskopski znaci varaju, ako ikada na kraju varaju…

Ovan

Ovan je pravi ženskaroš. Njegov potencijal i libido ga sprečavaju da bude samo sa jednim partnerom. On nije verna osoba i sigurno ne može da sakrije da vas je varao.

Bik

Bik ima ogromne seksualne apetite. Ako nije zadovoljan svojim partnerom, on će tražiti utehu u drugima, bez ikakvog povratka.