Radio BalkanFox

Jelena i Žika Zana o roditeljstvu

Popularni dvojac koji čine Jelena i Žika Živanović već 30 godina poslovno sarađuju dok su u braku više od deceniju.

Jelena ZanaFoto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Jelena Zana

Iako je grupa “ Zana“ doživela mnogobrojne promene jedna od većih je bila kada su tada pevačica Jelena Galonić i Žika Živanović priznali da su u vezi, a ubrzo nakon toga tu vezu i ozvaničili.

Blic preporučuje

Jelena I Žika ZanaFoto: screenshot

Jelena I Žika Zana

Iako nisu medijski eksponirani posvetili su se autorskom radu pa su zaslužni za veliki broj hitova ali se u današnje muzičke trendove apsolutno ne uklapaju pogotovo što su simbol pop muzike koja gotovo da je iščezla.

Nakon više od decenije braka i dalje je neizostavno pitanje o roditeljstvu dok je Jelena to ovako komentarisala jednom prilikom:

– Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari, i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam šta znači jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali, piše svojevremeno „Blic“.

Iako se pričalo da će bračni par Živanović usvojiti dete, Jelena je tada rekla da sa partnerom nije planirala skoro usvajanje, kao i da je taj proces u Srbiji vrlo mučan.

Ljubavna priča Jelene i Žike počela je davno, dok su bili samo kolege u bendu. Jelena kaže da su od početka veze pravili kompromise.

– Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspeh opstanka dvoje ljudi – ispričala je tada Jelena.

Žika iz prvog braka ima dve ćerke, Tamaru i Mariju koja se pre dve godine udala za ekonomistu Dušana Savića, sa kojim ima sina Filipa, dok se Jelena još nije ostvarila u ulozi majke.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE