Radio BalkanFox

Jelena Karleuša peva Prijinu pesmu Legitimno

Jelena Karleuša je, čini se, konstantno u centru skandala, a jedan od mnogih je i onaj u koji je uvukla Aleksandru Prijović, rekavši da su ona i njene pesme treš i iz “2001”. godine. Međutim, Karli to očigledno nije mislila pre mesec dana.

Na društvenim mrežama se, naime, pojavio snimak sa Jeleninog koncerta u Novom Bečeju, gde je osim svojih, pevala i pesme svojih koleginica, a jedna od njih je bila i Prijina “Legitimno”.

Očekivano, komentari su se samo nizali. 

“Karleuša, imaš ukusa, pevaš hitove najvećih zvezda”, “Ona već dugo na nastupima peva ‘Legitimno’, ništa novo”, “Već dve godine, a ‘Ko si ti’ i duže. Kažem, peva samo hitove” – bili su komentari ispod videa. 

ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović

Podsetimo, Jelena je izjavila sledeće:

– Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, “Zvezde Granda” su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina – bila je izričita JK.

Kada je Ceca Ražnatović došla na Prijovićkin prvi od tri prepuna koncerta u Areni, rekla je da je došla da podrži “muziku iz 2001.” Karleuša je tada promenila ploču.

ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

– Neka neko kaže nesrećnoj Ceci da pod treš muzikom iz 2001. nisam mislila na Priju nego na onu što puši dva k. Ali mi je prezabavno što je ona prepoznala Priju u mojim rečima. Bitno da pomno prati moje intervjue, ni ja se ne bih setila da sam rekla 2001. – napisala je Karleuša i dodala: 

– Priji čestitam i želim joj od srca da izbegne „Maja B sindrom”, kada te publika prvo hajpuje, pa zaboravi. To Srbi obožavaju da rade. To će biti teško sa ovim Anastasija R-X faktorom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE