Radio BalkanFox

Jelena Karleuša plače posle koncerta zbog ćerki (VIDEO)

Jelena Karleuša održala je večeras spektakularan koncert u Beogradu na vodi, a povodom dva albuma koja je objavila – “Alfa” i “Omega”.

Ona je nakon pesama “Karli bič”, “Blok”, “XY” i mnogih drugih, otpevala i već poznate hitove “Mašala” sa Milicom Pavlović i “Nepogrešiv” sa Devitom, a na sceni su se pojavile i Sajsi MC i Mimi Mercedes koje su s njom sarađivale na projektima.

Koncert je, ipak, odlučila da završila “Minutom” ćutanja zbog svih onih koji su je prozivali, a koja se završava rečima “hvala im”.

ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša

Najveću podršku, osim kolega Nataše Bekvalac, Vojaža, Sanje Vučić, Ivane Nikolić, Edite Aradinović i drugih, dobila je od porodice. Ćerka Nika Tošić neposredno pred koncert objavila je emotivne reči dok je gustirala sok “karli bič”, te je pevačica posle pomenuvši svoje mezimice ronila suze tokom izjave za medije.

– Deca su mi se malopre javila u bekstejdžu, pitala su me za koliko stižem kući. Rekla sam im za 15 minuta, tako da idem sada da budem s njima – rekla je ona, pa dodala:

– Imam dve strane života. Jedan je da visim na Saturnu i planini, a moj privatni život je nešto drugo. Svoje slobodno vreme provodim isključivo sa decom kod kuće – ističe JK, dodajući da je Nika čak i plakala posle koncerta.

– Bila je jako… – izustila je Jelena, pa progutala knedlu i zatražila rukama pauzu od novinara.

– … Uzbuđena. A i ja sam. Ponosne su – nastavila je, pa ipak nije uspela da zadrži suze, dodajući da je reč o “suzama radosnicama”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE