Radio BalkanFox

Jelena Tomašević progovorila o rastanku sa glumcem, OVAJ DETALJ JE MALO KO ZNAO – Lajk.rs

Jelena Tomašević je jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, koja je postala poznata nakon što je osvojila prvo mesto na takmičenju Evrovizije 2007. godine.

Nedavno je Jelena Tomašević progovorila o rastanku sa glumcem. Prema njenim rečima, ona i glumac su se rastali još pre nekoliko godina, ali je to bilo nešto o čemu niko nije znao.

Jelena je otkrila da je njihov rastanak bio veoma težak za nju. Ona je rekla da je to bila veoma emotivna situacija za nju, jer se nije osećala dobro u tom trenutku. Takođe je rekla da je to bilo veoma stresno vreme za nju, jer nije znala kako da se nosi sa tim.

Jelena je takođe rekla da je bilo veoma teško za nju da se pomiri sa činjenicom da je njen odnos sa glumcem završen. Ona je rekla da joj je bilo veoma teško da prihvati da je to zaista kraj njihovog odnosa.

U isto vreme, Jelena je rekla da je zahvalna za sve što je proživela sa glumcem i da je to iskustvo mnogo naučilo. Ona je rekla da je to iskustvo naučilo da je najvažnije da se uvek bude iskren prema sebi i da se ne povlači pred problemima.

Jelena je takođe rekla da joj je rastanak sa glumcem pomogao da se otvori i da postane bolja osoba. Ona je rekla da joj je to iskustvo pomoglo da se suoči sa svojim strahovima i da se nauči da živi bez straha.

U krajnjem, Jelena Tomašević je rekla da joj je rastanak sa glumcem pomogao da se otvori prema novim ljudima i da se nauči da voli sebe više. Ona je rekla da joj je to iskustvo pomoglo da postane bolja osoba i da se nauči da ceni sebe više.

Jelena Tomašević je pokazala da je veoma hrabra žena koja nije uplašena da progovori o svojim problemima i iskustvima. Ona je pokazala da se uvek može izvući nešto pozitivno iz teških situacija i da se uvek može naučiti nešto novo.


Ukupno pregleda: 7
Lajk.rs

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE