Radio BalkanFox

JEZIVA SLIKA RIJALITI UČESNIKA – Posle Zadruge PROSE na društvenim mrežama!

Ranije je i drugoplasirani dobijao kuću, ali ove godine, zbog svih okolnosti, Ana Ćurčić je ostala “kratkih rukava”.

printscreen

Velika fama digla se oko rijaliti učesnika i njihovog “mlaćenju” para na društvenoj mreži TikTok, a kako se pre nekoliko dana šesta sezona “Zadruge” završila, mnogi su ostali bez velikih prihoda, te umesto honorara koji su zarađivali pred kamerama, sada moraju da, narodski rečeno, prose od svojih fanova.

printscreen

Sada već bivši zadrugari svakodnevno drže “lajvove” na pomenutoj mreži i od svojih pratioca dobijaju poklone raznih vrednosti, a kako bi dobili što veću svotu novca, ne libe se i da od svojih fanova direktno traže da mi šalju “giftove” koji se kreću od prave siće do basnoslovnih cifara.

Sada je na Instagram osvanula i fotografija učesnika rijalitija kako u kvartetu “mlate” pare na TikToku, a među njima našli su se Zvezdan Slavnić, Lazar Čolić Zola, Stefan Radić Rodni i Šarmen Soraja Leoni Altman, a svi su primetili da su im se lica potpuno izobličila.

“Zadrugari na Pinku preko zime, a letuju na TikTok-u”, “Pre je to bilo etno selo, vremena se menjaju”, “Nema većeg blama nego da prosiš za pare na internetu”, “Ološi i neradnici”, “Ekipa za povraćanje, treba sramota da ih bude” – samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave koja je obišla društvene mreže.

Pratite nas na društvenim mrežamaInformer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE