Radio BalkanFox

Kačavenda pokazala golu g*zu dok razmenjuje nežnosti sa zadrugarom!


Odnos Milene Kačavende i Sanjina Horvata mnogo se komentariše na društvenim mrežama, a mnogima je čudno što su njih dvoje jako prisni i često razmenjuju nežnosti. Njih dvoje su počeli da se druže još od lekarskog pregleda, a i u karantin su zajedno stigli.

Poznato je da Sanjin ima devojku, za koju je rekao da je neće prevariti, a da će Milena o njemu voditi

računa, ali to tako ne deluje pratiocima rijalitija na društvenim mrežama, pa se njihov odnos sve detaljnije nadgleda i burnije komentariše.

Milena i Sanjin dosta vremena provode zajedno, a situacija koja je tokom jučerašnjeg dana zapalila društvene mreže nije prva o kojoj se polemisalo po komentarima na raznim platformama. Njih dvoje su juče tokom dana sedeli na garnituri u dnevnoj sobi, a u jednom momentu Kačavenda je zauzetom hrvatu pala na grudi, a on ju je rukama zagrlio. Na društvenim mrežama su odmah krenula spekulacije da ga je devojka sigurno ostavila i da je sad slobodan dečko.

– Ako je imao devojku, više je nema – napisao je jedan profil putem svog stoarija na društvenoj mreži Instagram, uz njihovu jako prisnu fotografiju i emotikone koji plaču od smeha.

Sanjinova devojka se još nije javno izjasnila kako gleda na odnos svog dečka i kume Kačavende, a kako se komentariše po društvenim mrežama, mnogi smatraju da nijednoj devojci ne bi bilo prijatno da svog izabranika vidi u izdanjima u kojima je on sa Milenom.


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE