Radio BalkanFox

Kaja Ostojić prepevala pesmu Tereze Kesovije

Katarina Kaja Ostojić nedavno je objavila svoju verziju pesme „Moja poslednja i prva ljubavi“, koju je originalno izvela velika Tereza Kesovija, te se povela priča i o autorskim pravima.

Pevačica je izrazila želju i da je Kesovija lično oceni, te otkrila i zašto joj je ova numera značajna.

– Jako volim ovu pesmu i jedan blizak prijatelj koji obožava Terezu Kesoviju, rekao mi je kako bi meni dobro stajala ta pesma, a niko je još nije prepevao u nekom modernijem fazonu, drugačijem. Postoji ta neka stara verzija, jedna jedina na Jutjubu i došli smo na ideju da je ja malo osvežim. To je jedna od najlepših ljubavnih pesama koja se neretko izvodi na venčanjima uz prvi ples – ističe ona, a onda i dodala da je uredno platila autorska prava.

– Za sve moraš da poseduješ na Jutjubu autorska prava. Za ovu pesmu sam se obratila ljudima koji zastupaju Kemala Montena, jer je on autor pesme. Oni su mi dali dozvolu i ja sam to uredno platilla – rekla je Kaja u emisiji “Kec na jedanaest” i istakla da još uvek od Tereze, zbog pevačicinog lošeg zdravstvenog stanja, nije uspela da dobije komentar na izvedbu.

Youtube screenshot „Fino i Vino”, HRT, Klub7

Tereza Kesovija

 

Tereza nije baš najbolje zdravstveno, u bolnici je, jer je u avgustu imala infarkt. Preko Instagrama mi se javio čovek koji tvrdi da je njen kum i koji je isto muzičar. Rekao mi je da imam punu podršku od Tereze i da joj se jako dopala moja izvedba. Ja bih volela da je to istina i da to čujem lično od nje – zaključila je Ostojićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE