Radio BalkanFox

Kaja: Volela bih da od Tereze Kesovije lično čujem komentar na moju izvedbu!

Katarina Ostojić Kaja, nedavno je objavila svoju verziju pesme „Moja poslednja i prva ljubavi“, koju je originalno izvela velika Tereza Kesovija.

U emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1, Kaja ističe da je pesma jako lepo prihvaćena u njenoj izvedbi i otkriva kako je došla na ideju da prepeva jednu od najlepših ljubavnih pesama.

  • Jako volim ovu pesmu i jedan blizak prijatelj koji obožava Terezu Kesoviju, mi je rekao kako bi meni dobro stajala ta pesma, a niko je još nije prepevao u nekom modernijem fazonu, drugačijem. Postoji ta neka stara verzija, jedna jedina na Jutjubu i došli smo na ideju da je ja malo osvežim. To je jedna od najlepših ljubavnih pesama koja se neretko izvodi na venčanjima uz prvi ples – kaže Kaja koja je za ovu numeru uredno platila autorska prava.
  • Za sve moraš da poseduješ na Jutjubu autorska prava. Za ovu pesmu sam se obratila ljudima koji zastupaju Kemala Montena, jer je on autor pesme. Oni su mi dali dozvolu i ja sam to uredno platilla – rekla je Kaja i istilče da još uvek od Tereze, zbog pevačicinog lošeg zdravstvenog stanja, nije uspela da dobije komentar na izvedbu.
  • Tereza nije baš najbolje zdravstveno, u bolnici je, jer je u avgustu imala infarkt. Preko instagrama mi se javio čovek koji tvrdi da je njen kum i koji je isto muzičar. Rekao mi je da imam punu podršku od Tereze i da joj se jako dopala moja izvedba. Ja bih volela da je to istina i da to čujem lično od nje – zaključila je Katarina Ostojić Kaja u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1.
Nema zabranjenih

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE