Radio BalkanFox

Kako danas izgleda sin Minimaksa

BIO JE VELIKA MUZIČKA ZVEZDA 90-ih: Narod ostane FRAPIRAN kad shvati ko je sin čuvenog MINIMAKSA, SVI GA ZNATE

Foto: Printscreen Youtube/Snezana Babic Sneki

Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog voditelja Minimaksa je sa Nenadom Aleksićem Ša osnovao bend „Sha Ila“ koji je bio veoma popularan krajem devedesetih i početkom 2000-ih.

Međutim, u jednom trenutku se povukao sa muzičke scene, njegov život bio je pun bura i padova, ali je on posle svega ustajao hrabro.

Tvorac hitova „Ah, to mi radi“ i „Daj malo tange sestro“ nije odustao od repa i hip hopa, ima svoj Jutjub kanal, a u javnosti se ne eksponira preterano. On sam snima svoje spotove, a sve pesme su mu autobiografske.

Milovan Ilić Minimaks
foto: Printscreen

Na scenu se vraća duetom „Sanjar“. Reč je o pesmi koja govori o čudnim snovima u kojima mu dolaze i otac i majka koji znaju da je sin “normalna glava“. A, osim sto se bavi muzikom, Vladimir u svom domu ima posebnu prostoriju u kojoj popravlja telefone, gedžete i ostale stvari koje sakuplja.

Vladimir Ilić Ila
foto: Printscreen Youtube

On je prošle godine govorio o gubicima sa kojima se susreo tokom života.

– Prošlo je 14 godina od kada sa izgubio tatu i mamu, a vreme ne leči ništa, samo je teže i teže. Treba ti neko da ti da savet, a ne novac. Fali ti da sa njima dočekaš rođendan ili Novu godinu, a znaš da to nikada nećeš imati i to boli. Nažalost, izgubio sam mamu, tatu, sestru od ujaka, koja mi je bila kao rođena, pse. Imao sam dosta teške trenutke, operaciju, ali ne žalim se – rekao je reper koji je jednom prilikom za Blic, koji je inače operisao tumor pljuvačne žlezde.

O svom ocu, čuvenom voditelju je čestio govorio.

– Bio je mnogo dobar, a u ovom svetu moraš da budeš go…o da bi te se sećali. Niko mi se nikada nije javio ako govorimo o estradi. Neki su me čak odje…i kada sam ih pozvao i to me je razočaralo – kaže Ila koji priznaje da je na oca nasledio to što je karakterno teška osoba.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE