Radio BalkanFox

Kako izgleda ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman

Nikol Kidman i Tom Kruz bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina. Venčali su se 1990. godine, a njihova romansa trajala je sve do 2001. kada su stavili tačku na svoj brak.

Njih dvoje su u braku usvojili dvoje dece Belu1992. godine i Konora nekoliko meseci nakon što se rodio 1995. Tom ima ćerku Suri Kruz iz braka sa Kejti Holms. U braku sa Kitom Urbanom, Nikol je imala ćerke Sandej Rouz Kidman Urban (14) i Fejt Margaret Kidman Urban (12).

Daleko od medija

O Belinom životu se ne zna previše, ne voli da se eksponira u javnosti, a od 2015. u srećnom braku sa suprugom Maksom Parkerom i živi u Londonu.

Bela je fantastična umetnica i dizajnerka, a svoje društvene mreže uglavnom koristi za pokaže svoja umetnička dela. Retko deli svoje slike, a kad to uradi, one uvek privuku mnogo pažnje, što je bio slučaj i sa ovom objavom.

Podsetimo, po rastanku popularnog glumačkog para, Bela i njen usvojeni brat Konor odabrali su da žive sa Tomom, što je Nikol Kidman potpuno slomilo srce, ali su deca svakako u dobrom odnosu sa roditeljima.

Narušeni odnosi

Njih dvoje su godinama u napetom odnosu sa Nikol, a kako je glumica otkrila nada se da će njena deca, biti prisutna kada joj bude uručena nagrada za životno delo na ceremoniji Američkog filmskog instituta (AFI), nazvanoj Američki najveća čast za filmsku karijeru.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Nikol će biti prva australijska glumica koja će dobiti ovo priznanje.

– Nikol zna da je Konor izuzetno privržen svom tati pa ne očekuje da će doći, ali je uputila poziv obojici. Nikol pokušava da ograniči svoja očekivanja, ali se očajnički nada da će Bella doći – rekao je izvor za New Idea.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE