Radio BalkanFox

Kako princ Hari reaguje na uspeh Megan Markl?

Čini se da Megan gazi sigurnim koracima napred, a Hari ne može da je prati 

Kako princ Hari podnosi uspeh Megan Markl?
Kako princ Hari podnosi uspeh Megan Markl? foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Princ Hari i Megan Markl u poslednjih nekoliko meseci glavna su tema medija. Ona sigurnim koracima ide ka uspehu, a njemu, izgleda nije lako da se bori s njenim uspehom.

 

Stručnjak za partnerske odnose kaže da bi u nekom trenutku princ Hari mogao da se oseća ljubomorno i nesigurno zbog toga što popularnost njegove žene vrtoglavo raste iz dana u dan.

 

Pred njom se otvaraju razne mogućnosti, a veoma lako bi mogla da dobije i status slavne ličnosti. 

 

 

Tokom nedavnog javnog pojavljivanja na dobrotvornoj akciji Kevina Kostnera, Hari je delovao “uspaničeno”, “zbunjeno” i “nezgodno”, dok je Megan odisala samopouzdanjem i dominacijom.

 

Na događaju su bile brojne poznate ličnosti poput Opre Vinfri, Elen Dedženeres i roditelji Kejti Peri. Za Megan ovo nije bilo ništa čudno, jer je to način života na koji je ona navikla pre nego što se udala za vojvodu.


Terapeutkinja i stručnjakinja za odnose Seli Bejker je u razgovoru za Miror priznala da su Harijeve borbe razumljive jer Meganina slava i uticaj nastavljaju da rastu.

 

Koliko princu Hariju prija uspeh Megan Markl?
Koliko princu Hariju prija uspeh Megan Markl?foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

 

Razumljivo je da se Hari možda muči jer njegova supruga Megan stiče više slave i uticaja nego on. Može se osećati nesigurno, ljubomorno ili čak ugroženo njenim uspehom. Međutim, sa samorefleksijom i zrelošću, čovek se može prilagoditi promenljivoj dinamici na zdrav način – primetio je Bejker.

 

Hari bi trebalo da izbegava da posmatra Meganin uspeh kao takmičenje i umesto toga da ih vidi kao tim koji podržava jedni druge.

 

Njen pojačan fokus može takođe privući pozitivnu pažnju na njegove sopstvene težnje. Terapija može da pomogne da Hariji bolje shvati svoje emocije ili nesigurnosti kad se pojave – kaže ona.

 

Bonus video:

 

Problemi odbeglog kraljevskog para 

 

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE