Radio BalkanFox

Kako sad izgleda Biljana Ristić?


Biljana Ristić, poznata pevačica, voditeljka, pa i imitatorka, danas proslavlja svoj 73. rođendan. Sudeći po fotografijama koje je Marijana Mateus iskoristila ne bi li joj čestitala i putem društvene mreže Instagram ovaj dan, lepota po kojoj su je takođe mnogi upamtili i dalje je i te kako krasi.

– Draga moja Biljana, danas kada je tvoj dan, želim da ti kažem koliko si jedinstvena, odlučna, snažna, istrajna sa posebnom lepotom koja te krasi i duhom i dušom. Imala sam veliki sreću i privilegiju da se prepoznamo i zavolimo u mojim dvadesetim godinama kada si postala moja snaga, uzdanica i žena sa kojom sam ja rasla i sazrevala sve ove godine… – prisećala se Marijana, pa dodala:

– Želim ti, najdraža moja, svu sreću ovoga sveta, čelično zdravlje i još mnogo zajedničkih druženja, putovanja i osmeha… Uživaj u svom danu, u svom rođendanu – poručila je Biljani ona, pa pobrala brojne simpatije kako fanova, tako i poznatih ličnosti, poput Vesne Dedić.

Podsetimo, bez Biljane sedamdesetih i osamdesetih godina nije mogao ni da se zamisli zabavno-muzički program. Zbog velikog dara da imitira druge, svojevremeno su je bili prozvali i „ženom sa hiljadu lica”. Međutim, njoj je samo jedno, njeno, bilo potrebno da „pokupi titulu” Mis Jugoslavije 1972. godine.

Pored toga, a zahvaljujući ocu diplomati, u Njujorku je stekla i najviše obrazovanje, pa nije bila samo „još jedna lepotica u nizu”. Ipak, svetla reflektora veoma su je privlačila.

 

 

U jeku svoje velike popularnosti, Biljana se bila udala za generalnog direktora Radio-televizije Srbije, Dušana Mitevića, sa kojim je zatim dobila sina Adama.

− U šali su nas zvali lepotica i zver. Bili smo u braku 24 godine. Jako sam volela Dušana, bio je divan čovek i najpametniji muškarac na svetu. Obrazovan, harizmatičan, pravi džentlment sa autentičnim duhom i šarmom. Nema takvih. Ostavku je podneo onog časa kada su studenti od njega to zatražili, što je izazvalo burne reakcije u vlasti – objašnjavala je svojevremeno u jednom od retkih intervjua, praveći osvrt na burne devedesete.

Mitevići su, inače, 1999. godine i pošto im je prećeno otmicom sina napustili Beograd i preselili se u Budimpeštu, gde je Dušan preminuo nekoliko meseci kasnije. Njen drugi naslednik, Adam, danas je uspešan fotograf, reditelj i filmski stvaralac, prenose mediji, poznat u svetskim okvirima.

Odbila „Velikog brata”, „Farmu”… Samo zbog jednog!

Pre oko decenije, u javnosti je kružio podatak da je šarmantna Biljana trebalo da se priključi rijaliti ekipi „Velikog brata“, te „Farme“. I jednom i drugom formatu je, međutim, rekla „ne”.

– Bila sam počastvovana pozivom da učestvujem u „Velikom bratu” i na „Farmi”. Ali, odbila sam, jer volim dosta da putujem i ni sa kim ne mogu da budem zatvorena u jednom prostoru. Nikom ne mogu da zamerim što se ponašao ovako ili onako, jer su se našli u nekim neuobičajenim okolnostima, sa ljudima različitih socijalnih formata, godina, obrazovanja… – govorila je ona, a prenosila „Politika”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE