Radio BalkanFox

Kara Delevinj donira svoj – orgazam

Supermodel Kara Delevinj (30) krenula je u misiju da istraži misteriju oko jaza „rodnog vrhunca“, što je izraz koji se koristi da opiše zašto muškarci češće doživljavaju orgazam tokom seksa nego žene.

Ona će povesti gledaoce sa svojom istragom u svom novom dokumentarcu, „Planet Sex With Cara Delevingne“, koji će biti emitovan na BBC-ju kasnije ove nedelje.

U ovoj epizodi, Kara se navodno daje istraživačima da uzorak svoje krvi pre i posle upuštanja u solo seksualni čin kako bi mogli da prouče njegov uticaj na hemiju njenog tela.

Jedna scena prikazuje glumicu u zgradi bolnice u Nemačkoj i objašnjava da je tamo da „doživi orgazam i donira ga nauci“.

– Mislim da je ženska seksualna želja definitivno potisnuta. Znam iz svog ličnog ljubavnog života koliko žene mogu biti jako seksualne, pa biste pomislili da bi u 21. veku muškarci i žene trebalo da imaju podjednako zadovoljavajući seksualni život, zar ne? – kaže ona.

Modna muza nastavlja.

– Pa, pripremite se za šok. Kada je u pitanju orgazam, postoji definitivna razlika među polovima. Naučnici kažu da 95 odsto strejt muškaraca doživljava orgazam tokom seksa, ali samo 65 odsto strejt žena to pođe za rukom.

Model, koji se identifikuje kao panseksualka, dodaje:

– Da budem iskrena, mislim da to zvuči previše visoko, većina mojih strejt prijateljica kaže da je to verovatno oko 15 ili 20 odsto. Lezbejke i kvir žene definitivno su uspešnije od toga – dodaje.

Kara je nedavno bila na seminaru o masturbaciji.

– Otišla sam na seminar o masturbaciji misleći da će to biti učionica i da ću imati blok za beleške, a umesto toga to je bila ružičasta kožna prostirka za teretanu na podu, sa šest ljudi koji govore: ‘Pa, skini donji veš. Ovo je lubrikant. Nisam shvatila da sam konzervativna. Mislim da sam prilično moderna, mlada, kul devojka koja se slaže sa bilo čime, ali to me je šokiralo, nisam htela da učestvujem u tome isprva. Ali na neki način sam uradila sve što je učinilo da se osećam prijatno – navela je Kara.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE