Radio BalkanFox

Karleuša izgubila bebu posle Ušća

Jelena Karleuša sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je jednu od najtežih epizoda iz svog života – kad i na koji način je saznala da je izgubila bebu u braku sa Duškom Tošićem.

– Momentat pred moj prvi koncert na Ušću. Ovo je Bulevar Nikole Tesle, u momentu kada je koncert već morao da počne. Sedim u šatoru iza bine i ne verujem šta mi govore. Znala sam da će biti puno ljudi, ali da će koncert kasniti sat vremena kako bi publika ušla, tome se nisam nadala, pogotovo što sam u tom momentu trpela jak medijski linč i zabranu. Sećam se, ušao je moj producent i rekao da moramo da otvorimo širom kapije i da više ne naplaćujemo karte jer neće početi do ponoći inače. To smo i uradili. Pred sam izlazak na scenu doneli su mi dnevne novine koje izlaze sutra. Na svim naslovnim stranama su bile dve reči, prazno i pukla. Bez slike kao dokaza. Ah da, i rekli su mi da nemam miltimediju za ekrane jer moja saradnica nije stigla da uradi render. Čučim ispod bine na liftu koji treba da me podigne i slušam huk ljudi… Šta ćemo da radimo? – pitao je neko pored mene. Šta ćemo da radimo? – nasmejala sam se dok su mi suze kvarile šminku, krećemo, rekla sam – napisala je Karleuša i nastavila:

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

– Jelena je rekla da počinjemo – dreknuo je asistent u bubicu i dao znak režiji. Zagrmelo je, takav zvuk i takvu produkciju Beograd nije ni čuo ni video do tada. Lift me je podigao i ja sam videla nepregledno more ljudi… „Borbene felne brate, borbena mašina…“ i bas koji me je pomerao iz mesta. Ti si borbena mašina Jelena. Sad si plakala i nikada više, pomislih. Ah, kako sam se prevarila… Stegla sam zube i odradila koncert skoro u mraku jer ekrani nisu emitovali multimediju. Publika je skandirala da me voli. Nisam ni znala da sam trudna. Saznala sam nedugo posle Ušća. Mala tačkica koja je na ekranu ultrazvuka označavala rad srca bebe, nije sijala. Ps (posle tog koncerta na Ušću nisam zapevala skoro godinu dana. Niko me nije zvao da pevam. Kao da sam nekog ubila… (a zapravo jesam) – napisala je u tužnoj objavi JK.

Odmah potom je dodala kako je uspela da se izvuče iz agonije u koju je upala posle gubitka bebe.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

– I da bih ilustrovala sve što sam napisala u prethodnom postu, dodaću da kad sam izlazila iz ordinacije gde mi je saopšteno da jedno malo srce ne kuca u meni, slikali su me paparaci. Nateklu, uplakanu i bez šminke. Sutradan je to bila naslovna strana – „Nakaza! Pogledajte kako zapravo izgleda Jelena Karleuša bez šminke! Šok slike! Te slike su uglavnom objavljivali posle svi oni koji su hteli da me valjda ponize, misleći da je meni bitno to što će neko pomisliti da sam ružna. Jer ja za sebe nikad nisam ni misllla da sam lepa. Naprotiv. Paraleno sa svom tom agonijom, otkrili su me svetski mediji koji su počeli da objavljuju slike koje sam slikala ispred belog zida na mojoj terasi. Slikala sam se svaki dan tu i kačila slike, to je bio i moj jedini nastup i moj kontakt sa publikom. Ustanem ujutru, našminkam se i odem na terasu. Bila sam predmet podsmeha na društvenim mrežama sve dok te slike nisu završile u svim svetskim medijima. Sve je toliko uzelo maha da mi je otvoreno pismo puno komplimenata napiala Kim Kardašijan sa kojom su me uporedjivali a mnoge svetske TV ekipe su me posetile u Beogradu. Najavljivali su me kao najveću balkansku zvezdu, balkansku Madonu i Gagu a ja sam vešto lagala kako sam glavna faca u mojoj zemlji sakrivajući činjenicu da sam zabranjena i satanizovana. A iskreno, kako bih nekom sa zapada objasnila razloge… kad ih ni ja nisam znala – završila je Jelena.

Bonus video:05:31

JELENA KARLEUŠA IZNOSI MIŠLJENJA O KOLEGAMA: Ovako je nazvala Vojaža! Nije ostala imuna na Duškovu sliku: Koliko lep čovek…


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE