Radio BalkanFox

Karleuša UDARILA na koleginice sa JAVNE scene: "Izgledaju kao ZOMBIJI", poslala im DIREKTNU poruku

Foto: Youtube Printscreen/K1 televizija

Bila je potpuno jasna i dala im je direktan savet…

Jelena Karleuša posvećuje mnogo pažnje svom fizičkom izgledu, ali i redovno skreće pažnju na što prirodnjiji izgled. 

Iako je i sama priznala da je na sebi radila grudi i usne, pop diva priznaje da je protiv devojaka i žena koje u mlađim godinama koriste botoks i filere.

Ona je izrazila brigu zbog pripadnica lepšeg bola koje i u ranim dvadesetim godinama u sebe ubrizgavaju otrove.

– Smatram da zakonom treba zabraniti ubrizgavanje Botoksa ženama u lice pre 35. godine. Užasnuta sam slikama i snimcima na društvenim mrežama gde se mladim devojkama od 20-ak godina ubrizgava Botulinumski toksin u mlado lice, tačnije mišiće lica. Ajde što su one budale, ali doktori moraju da imaju jasan stav i da novac ne prevlada etiku i zdrav razum. Otrov u mlado lice koje nema bore?! Brisanje mimike na licu? Zbog čega?! Ako počnu sa 20, kako će to lice, višegodišnje umrtvljeno otrovom izgledati sa 40?!? Je l ste vi poludeli svi? Negujte se – počela je Jelena i dodala:

Jelena Karleuša

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Ne pržite se u solarijumu, ne žderite masnu hranu, jedinte puno voća i povrća, ne pušite, zaboravite na 10 kafa dnevno, skidajte šminku i hranite svoju kožu stalnim hidriranjem! Konzumirajte puno vode! Spavajte! Koristite dobre kvalitetne kreme! Uzimajte vitaminske suplemente! Kakav bre botoks?

Ona je udarila i na mnoge javne ličnosti iz Srbije koje usluge estetskih lekara koriste kao frizerske usluge.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Je l vi vidite kako izgledaju naše ženske javne ličnosti pre 30.?! Kao zombiji! Sa užasnim kvrgavim usnama od jeftinog silikonskog materijala, natekle od botoksa, sa loše operisanim nosevima koji im sputavaju normalno disanje, sa "smrznutim" licima od raznih filera i botoksa. Mlade žene to ne smeju da rade! Ali još bitnije - doktori to ne smeju da im rade! U mlado lice se otrovčina ne ubrizgava! - poentirala je ona.

 Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE