Radio BalkanFox

Karleušu pitali o braku sa Tošićem: Njena reakcija je sve rekla! Otkrila šta Dušku smeta i da li žive zajedno

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Foto: Nikola Anđić, Nikola Tomić

Pop diva Jelena Karleuša gostovala je na Prvoj televiziji, u emisiji „Exkluziv night“, gde je otvoreno govorila o odnosu sa svojim suprugom Duškom Tošićem.

Javnost se interesuje za detalje njihovog braka, tačnije, da li su i dalje venčani i da li žive zajedno, pa je voditeljka o tome veoma direktno pitala, a Jelena je sa osmehom odgovorila:

I dalje sam u braku, Duško i ja živimo zajedno. Svi misle da ne živimo, ali nije tako. I da smo se razveli, postoje ljudi koji se razvedu pa žive zajedno. Na primer, moji mama i tata kad su se razveli pa su još dugo godina živeli zajedno… Pa su se tek onda razdvojili. Mislim, to je luda kuća – istakla je Jelena, pa otkrila da njen suprug ne voli kada ga javno pominje.

Moram da kažem da Duško ne voli kada ga javno pominjem. Jednom je rekao interesantnu rečenicu – da pravimo marketing preko njega, jer je on Duško! Tako da nećemo da ga spominjemo. Sem kao oca moje dece, sve najbolje – navela je pop diva.

Karleuša je priznala i to da, šta god da se desi i šta god da Duško uradi, ona bi za njega život dala.

Ja bih zbog Duška skočila, ne na jednog, nego na desetoricu! Na 10 pištolja! Život bih dala za njega jer je on otac moje dece i to ništa ne može da promeni. Ni njegovo ponašanje, ni šta god da uradi – ispričala je u emisiji Jelena Karleuša.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE