Radio BalkanFox

Kejt Midlton viđena na drugom kraju planete? Vest obišla svet, svi se pitaju zašto je otišla tamo (VIDEO)

Princeza od Velsa navodno je primećena na ulazu u jednu, jako važnu zgradu.

Princeza od Velsa Kejt Midlton, koja se od januara drži boravka u ilegali usled vesti da ima rak, navodno je u ponedeljak predveče primećena, ni manje ni više nego u američkom gradu Hjustonu.

Vest da je bolesna princeza od Velsa primećena na ulazu u Medicinski centar Hjuston obišla je planetu brzinom svetlosti.

Foto: profimedia

 

Informaciju je objavila izvesna Amanda Mata na svom TikTok profilu, u roku od pola sata pregledalo je pola miliona ljudi, usledile su na hiljade komentara.

„Ona neće biti u hotelu. Imaće svoju kuću negde na osami“, napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a na stotine njih je dodalo da je „logično da je to uradila“.

 

 

– „Ima smisla da Kejt traži najbolji tretman, bez obzira gde se nalazi“ – glasili su brojni komentari.

Bolnica nije dala informacije o princezi

Britanski mediji, pojedini, ne svi, odmah su kontaktirali predstavnike Centra za rak „MD Anderson“ kako bi proverili ove navode, a oni su im odgovorili:

– Bolnica ne može da komentariše da li je neki pojedinac naš pacijent ili ne, zbog zakona o privatnosti pacijenata.

Ovaj Centar je poznat po svom revolucionarnom lečenju raka i istraživanju, u njemu su spas potražile brojne poznate ličnosti, među njima muzičar Edi Van Hejlen i bivša teniserka Kris Evert.

Na kraju je morala da reaguje Kensingtonska palata, koja je na zvaničnoj Instagram stranici dala saopštenje:

„Glasine da se Kejt Midlton leči u Centru za rak MD Anderson u Hjustonu su lažne. Nekoliko svedoka će reći da ju je videlo u Norfloku“, glasilo je zvanično saopštenje kraljevske palate. Isplivali šokantni detalji o stanju Kejt Midlton! Izgleda kao kostur, ostaje bez kose - Potpuno je uništena?

Zanimljivosti

Kejt Midlton mesecima nema u javnosti i mnogi nagađaju u kakvom je zdravstvenom stanju. Dok je princ Vilijam izjavio da je bolje, sada su u javnosti isplivale potpuno drugačije informacije.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE