Radio BalkanFox

Ko je nova devojka Petra Strugara, Nina Nešković

Nina Nešković Petar Strugar

Foto-kolaž: Tanjug/Jadranka Ilić, Tanjug/Rade Prelić

Glumica Nina Nešković privukla je pažnju publike zbog glume u seriji “Državni službenik”, a sada je glavna tema medija zbog navodne romanse sa glumcem Petrom Strugarem.

Pre nekoliko dana, kako je pisala “Glorija”, proslavili su zajedno Petrov rođendan, a navodno su uplovili u romansu tokom rada na predstavi “Naš razred”.

Mladu glumicu imali smo prilike da gledamo u serijama “Kalkanski krugovi”, “Radio Mileva”, “Klan”, “Preživeti Beograd”, filmu “Močvara”, a prva uloga bila joj je u tinejdž seriji “Priđi bliže”, sa 16 godina.

Kako je jednom prilikom istakla, Nina je zbog Nebojše Glogovca uplovila u glumačke vode.

Ostala mi je neostvarena želja da snimim nešto sa njim. On je bio razlog i neko zbog kog sam zavolela glumu. Više puta sam gledala predstavu “Hadersfild”, to je njegovo remek delo – rekla je za “Telegraf.rs” glumica.

Nina je veoma bliska sa glumicama Jovanom Stojiljković i Martom Bjelicom, koleginicama sa klase, sa kojima je postala i cimerka.

Sjajno se slažemo i velika smo sigurnost i podrška jedne drugima. Otvoreno pričamo o svemu i one su meni zaista kao sestre. Sa Jovanom sam igrala u seriji “Jutro će promeniti sve”, ali nismo imali zajedničkih scena, dok sam sa Martom igrala u “Državnom službeniku” – rekla je ranije Neškovićeva.

Diplomirala je na FDU u klasi Dragana Petrovića Peleta i na to je vrlo ponosna. Dobro je poznato da su Peletovi studenti “osuđeni” na uspeh.

– Sa profesorom još nijedan projekat nisam radila zajedno, a baš bih volela. Često se setim svega što nam je Pele pričao tokom studija – rekla je mlada glumica.

O privatnom životu je izbegavala da govori, a u prošlosti se zabavljala sa hirurgom, sa kojim je delila zajedničke uspomene putem Instagrama. Na pitanje – da mora da vaga između ljubavi i karijere, na koju stranu bi tas prevagnuo, jednom prilikom je izjavila:

– Imam partnera koji dobro razume moj posao iako nismo iz iste branše i ovo nikad nije bila tema oko koje smo se sporili. Najvažnije je da čovek bude profesionalno zadovoljan sobom, jer samo takav i drugom može da bude dobar. Ni ja ne bih partneru postavljala sličan ultimatum – ispričala je Nina pre dve godine.

Nina Nešković

Printskrin: Instagram/neskovicnina9

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE