Radio BalkanFox

Koja je najlepša koju je ostavio? (ANKETA)

Glumac Miloš Biković pre dva dana potvrdio je lepe vesti koje su se proširile po medijima i društvenim mrežama, da će postati otac i da je njegova izabranica Ivana Malić u drugom stanju. Njih dvoje već duži vremenski period uživaju u ljubavi, ali pre Ivana kroz Bikvoićev život prošle su razne lepotice, sa kojima je on bio u ljubavnoj vezi i koje su govorile kako izgleda veza sa popularnim glumcem. 

Foto: Instagram/ivanamalic_

Ivana Malić i MilošBiković

Mi ćemo vas podsetiti sa kim je sve Miloš bio u vezi, a na vama je da glasate u anketi na kraju teksta koja od ovih devojaka je najlepša. 

Ruska plesačica Arina Vološina jedna je od lepotica koja se nalazi na prilično dugačkoj listi Bikovićevih bivših devojaka. Njih dvoje su se u javnosti prvi put pojavili na jednom večeri, gde je glumac svima pokazao novu devojku. Arina je šampionka u plesu i do sada je osvajala brojne nagrade.

Foto: instagram.com/

 

Menekenka Barbara Tatalović tokom veze sa Milošem Bikovićem često je kačila fotografije sa njim, zbog kojih su svi mislili da njih dvoje uživaju u ljubavi, ali nakon što su raskinuli ona je na njegov račun iznela brojne optužbe i prljav veš iz tog odnosa. 

Foto: instagram.com/barbaratatalovic

Miloš Biković i Barbara Tatalović

Miloš je bio i sa koleginicom Anjom Alač koja je za njega uvek imala samo reči hvale. njih dvoje su zajedno studirali i u mlkadnosti bili zajedno, a danas su prijatelji i saradnici. 

Posle optužbi dve Miloševe bivše, oglasila se glumica Anja Alač, koja je sa njega imala samo lepe reči. 

Foto: instagram.com/youtube.pt

Anja Alač i Miloš Biković

Dugo godina Miloš je bio i sa Aglajom Tarasovom, koja je takođe sa njega imala samo lepe reči kad su okončali vezu, što je Miloš jednom prilokom napisao na društvenim mrežama. 

Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića – napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida s njim za njega imala samo reči hvale.

Osim Barbare, Arine i Anje, Miloš je bio u vezi i sa koleginicom Brankicom Sebastijanović.

Foto: ST/Dragan Kadić

Brankica Sebastijanović

Zatim manekenkom Sašom Lus, s kojom se našao i na naslovnoj strani Voga, a nakon nje i sa glumicom Aglajom Tarasovom, s kojom se pojavio i na venčanju Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića.

 

 

Miloš sada čeka dete sa Ivanom, a lepe vesti nedavno je potvrdio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Biković i Malićeva uživaju u ljubavi i jako često kače fotografije sa egzotičnih destinacija koje obilaze. 

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić i MilošBiković

U nastavku teksta možete glasati za Miloševu devojku koja je po vama najlepša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE