Radio BalkanFox

Koliko bi muškarac trebalo da ‘izdrži’ u krevetu?

Da li uopštepostoji određeno vreme koliko bi muškarci trebalo da izdrže u krevetu ili ne?

Ili su žene te koje su izmislile vreme koje je potrebno da bi ih njihova jača polovina zadovoljila… Istraživači su odlučili da ispitaju ovu činjenicu i došli su do zaključka – muškarci ipak imaju neki limit i određeno vreme za koje treba da urade ‘sve što treba’ dok su u krevetu sa svojim partnerkama.

Svaki muškarac je drugačiji i svaki može da izdrži različito vreme, a mnogi ne znaju kolika je neka ‘sredina’, pa su prisutni nesporazumi i različita očekivanja. Zato postoji nauka.

Generalno za muškarce seks traje kratko, između tri i sedam minuta, a maksimalno deset. Ako se ove brojke sagledaju sa tačke gledišta jedne žene, one su premale i nisu zadovoljavajuće.

Foto: Shutterstock

Od 7-13 minuta kažu statistike


Prema stručnjacima, najbolja, odnosno ‘prava’ mera za dužinu seksualnog odnosa je između sedam i trinaest minuta – bez predigre. Predigra bi trebalo da bude pre samog odnosa jer opušta i priprema telo za ono što sledi, piše 24 sata.

Kada bi se ocenjivalo, sedam minuta bi bilo dobro za neku prelaznu ocenu, dok bi trinaest bilo odlično i ‘taman’.

Pored ovih brojki, ono što bi moglo da podpomogne dužinu kvalitetnog odnosa jeste sledeće.

1. Predigra – uvek!

Muškarci, za razliku od žena vole da preskaču predigru jer su oni vizuelni tipovi, kojima dodir i nije preterano potreban. Muškarci vole da gledaju i na taj način se uzbuđuju, dok žene više vole nežne dodire, one povezane s emocijama, koji će učiniti da se oseća voljenom i poželjnom.

2. Malo zabave nije na odmet

Ovo ste veroatno već i znali, ali za kvalitetan seks je potrebno malo zabave i avanture. Budite maštoviti i fleksibilni, a akcija će vam biti mnogo bolja, zanimljivija i naravno duža.

Foto: Shutterstock

Začinite stvari, budite maštoviti i fleksibilni


Ipak, dužina seksa ne bi trebalo da bude nikakav veliki faktor koji će uticati na vaš odnos sa partnerom. Bitno je da uživate oboje, bilo da vođenje ljubavi traje kratko ili sat vremena…Tri idealne poze za one kojima nikad nije dosta akcije! (FOTO)

Ljubav

Ukoliko ste od onih koji imaju jak seksualni nagon, ove tehnike obećavaju još više užitka.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE