Radio BalkanFox

Koliko vas će prepoznati našu glumicu sa slike?

KOLIKO VAS ĆE PREPOZNATI NAŠU GLUMICU SA SLIKE? Ima neobično ime, iza nje su brojne uloge, a udata je za poznatog Čarapana

Foto: Printscreen/Youtube

Rođena je u Leskovcu 1981. godine i ima dve sestre. Njen pokojni otac je takođe bio glumac, kao i mlađa sestra Dragana. Lepo peva. Da li već znate o kome se radi ili je potreban još koji detalj?

Sloboda Mićalović, S one strane duge
foto: Printscreen/Youtube

Jedna od prvih uloga joj je bila u Šotrinoj „Zoni“ gde se prvi put srela sa sadašnjim suprugom. Njen muž je Vojin Ćetković, koji je rođen u Kruševcu. Naravno, reč je o Slobodi Mićalović.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Damir Dervišagić

Inače, priča o ovim fotografijama (isečci iz videa) je veoma zanimljiva i to je Slobodino prvo javno pojavljivanje.

Milorad Mandić Manda je početkom devedesetih vodio dečiju emisiju „S one strane duge“ koja je mnogima obeležila detinjstvo. Osim gostiju u studiju i muzičko-scenskog dela, deo emisije je bio posvećen i druženju sa decom iz drugih gradova.

Manda je obišao mnoge gradove, ali Leskovac je posebna priča – naime, tu se prvi put pojavila Sloboda Mićalović koja je tada imala 9 godina.

Fabrika iz Leskovca je bila domaćin i sponzor emisije, a sve se snimalo upravo u fabričkom krugu.

– Evo Leskovčanke mlade.. Sunce malo, kako se zoveš? – upitao je Manda simpatičnu devojčicu sa paž frizurom.

– Mićalović Sloboda – rekla je.

– Kako? – upitao je zbunjeni Manda.

– Mićalović Sloboda – ponovila je buduća glumica, Manda je pitao „je l to ono kao sloboda narodu“, a Sloboda se nasmejala.

Zatim je Manda upitao nkoliko ima godina, ona mu je rekla da će uskoro 9, a stari šarmer je napravio foru sa godinama i školom.

– Da li si spremna za jedno pitanje, može biti – a Sloboda kao iz topa izgovara da jeste.

– Da li si se može biti, zaljubiška? – postavio je Manda čuveno pitanje, Sloboda je jednostavno odgorila da jeste i dobila je veliki aplauz okupljene dece.

Šta se dalje dešavalo, možeti videti na snimku iznad, ali pre toga još jedna igra sudbine. Naime, to je bilo prvo pojavljivanje Mande i Slobode zajedno, a poslednji njihov susret je bio potresan.

Naime, ona je bila u publici kada se igrala predstava „Petar Pan“ u toku koje se Manda srušio i preminuo, a ona se našla među prvima da mu pomogne. Neko bi rekao pun krug.

Pišite nam u komentarima da li ste uspeli da preoznate Slobodu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:48

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE