Radio BalkanFox

koliko zarađuju glumci serije Igra sudbine

Druženje povodom četvrte sezone serije "Igra sudbine"

Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Serija “Igra sudbine” stekla je veliku popularnost od početka svog emitovanja. Kroz ovaj projekat prošlo je više stotina glumaca, što stalnih, što epizodnih, a posao i popularnost u njoj dobili su i neki koji godinama nisu radili.

Sa dolaskom zlatnog doba domaćih serija, glumačka profesija je postala jedna od najplaćenijih u Srbiji, pa su se zarade glumaca znatno promenile.

Pored novih zvezda, serija “Igra s udbine” donela je u Srbiju i novi model plaćanja glumaca. Umesto po danu snimanja, angažovani na ovim projektima su plaćani fiksno na mesečnom nivou.

Naravno, nisu svi srećnici koji od glume i društvenih mreža mogu sebi da obezbede nekretninu, kao što je, recimo, uspela Milica Milša.

Junakinji sapunice “Igra sudbine” isplatile su se skoro tri godine provedene u studiju, jer je od honorara sebi priuštila penthaus na luksuznoj beogradskoj lokaciji.

Honorari ekipe “Igre sudbine” nisu milionski kao gledanost. Naime, plate glumaca kretale su se od 1.000 do 3.000 evra na mesečnom nivou, što je iznenađujuće za glumačke plate.

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE