Radio BalkanFox

Kostimi Jelene Karleuše s koncerta u Beogradu na vodi


Jelena Karleuša proslavila je sa fanovima objavljivanje svoja dva albuma, „Alfa” i „Omega”, u okviru lajv šoua koji je organizovala u Beogradu na vodi prethodne noći. Na sceni su joj se pridružile Mimi Mercedez, Sajsi MC, kao i Milica Pavlović za njihovu duetsku pesmu; sve je pucalo od raskoši, svetlucavih detalja, a pevačica je stigla i da nekoliko puta promeni kostim u kom nastupa, pa tako i na poseban način „označi” svaku pesmu, kao veliki modni znalac.

Za to je, kako je kasnije objasnila, imala po svega 10 sekundi.

Ni u jednom momentu ništa nije zaustavljala – sve je teklo „poput vode sa česme” iako je za pojedine numere menjala i perike, te se pela na ogromne kugle, koje su predstavljale planete, u vrtoglavim potpeticama.

U sve to svakako je mnogo uložila, s namerom da obožavaocima priredi noć o kojoj će još dugo pričati.

Od neon zelene haljine s maskom sa, naizgled, bodljama (u kojoj je najpre ispromovisala „Alfu”), do crnog komada s kaiševima, te ljubičastog, pa plavog kompleta i u crvenim čizmama u kojima je delovala poput Superžene – Jelena nema šta nije nosila.

Duet s Pavlovićevom izvela je u metalik kombinaciji koja je isticala njene poznate oblike, dok je u belom, oštrijem bodiju i s kosom skoro do poda uspela još više da zaintrigira – a to vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE