Radio BalkanFox

Kraljica Ranija u modnoj kombinaciji koja će bii popularna ove jeseni! (FOTO)

Jordanska kraljica Ranija je u Njujorku, na zasedanju 78. skupštine UN, ponela neodoljivu kombinaciju uske suknje u popularnoj oker boji i bele košulje.

Bilo da se radi o glamuroznom događaju, izlasku ili zvaničnom kraljevskom događaju, jordanska kraljica Ranija redovno dokazuje da je osoba koja ima stila i koja zna kako da se obuče.

Jordanska kraljica uvek veoma uspešno kombinuje tradicionalne elemente sa nosivom klasikom, a njen stil je zanimljiva i atraktivna modna kombinacija stroge klasike i besprekorne elegancije sa trendi komadima.

Za važan događaj u Njujorku, kraljica Ranija je obukla usku suknju do kolena u oker boji i raskošnu belu košulju. Šik bela košulja sa dva sloja nosila je potpis brenda Aleksandar Mekkvin. Suknja koju je ponela potpisuje brend Max Mara.

Kraljica Ranija se odlučila i za malu kožnu braon tašnu, a od detalja je nosila glomazni sat. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs


Ova manekenka ima savršenu vilicu! Evo šta su zaključili stručnjaci

Moda i lepota

Prema jednom naučnom istraživanju, manekenka Điđi Hadid (28) ima najsavršeniju vilicu na svetu.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE