Radio BalkanFox

Kristina imala 338 kilograma, a sada je izgubila 250!

Sa svojih 338 kilograma Kristina Filips je bila jedna od najdebljih žena na svetu, a zbog svoje kilaže ostala je vezana za krevet skoro dve godine.

Ova devojka iz Misisipija imala je samo 22 godine kada je dostigla pik svoje težine. Ona se priključila emisiji „Moj život sa 200 kg“ i otkrila da nije mogla ni da ustane iz kreveta, a da se ne zadiše.

Za svoj veliki višak okrivila je svoje roditelje i rekla da je problem u tome što su joj oni dopuštali da brzu hranu gricka između obroka. Ona se odlučila da ode na operaciju gastričnog bajpasa, te je kontaktirala dr Nauzaradana koji ju je upozorio da operacija neće uspeti ako ne skine kilograme.

Kristina je u tome pronašla inspiraciju i rešila je da se ozbiljno posveti mršavljenju i počela je da se hrani drastično zdravije i da vežba više. Otišla je na operaciju i na kraju je izgubila 250 kilograma. Međutim ceo proces ostavio je velike psihičke posledice na nju. Plašila se da će se kilogrami vratiti i zbog toga je otišla kod psihologa.

– U poslednje vreme, svaki put kada vidim da se skala povećava, preplašim se i prestanem da jedem nekoliko dana. I ne znam kako da promenim to kako se osećam – rekla je.

Ona se nakon celog ovog procesa razvela i od supruga Žaka jer im veza više nije funkcionisala, ali je, prema njenim rečima, sada drastično srećnija:

– Sada sam u stanju da uradim mnogo više. Prilično je sjajno. Ranije nisam mogla da napravim nekoliko koraka, a da se ne osećam kao da ću umreti – objasnila je Kristina koja danas redovno kači svoje pre i posle slike kako bi dodatno ohrabirila sve koji se suočavaju sa sličnim problemom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

OD KRETEN DIJETE KILOGRAMI SAMI NESTAJU! Voislav Ilić otkrio kako da lako smršate, bez TRENIRANJA I ZDRAVE ISHRANE

00:33

OD KRETEN DIJETE KILOGRAMI SAMI NESTAJU! Voislav Ilić otkrio kako da lako smršate, bez TRENIRANJA I ZDRAVE ISHRANE

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE