Radio BalkanFox

Kupuje stan u Beču, a evo ko će joj biti KUMA! ŠOK!

Branka Lazić, majka popularnog folkera Darka Lazića, nedavno se verila za Dragana Gagija Paunovića, koji je otkrio kako teku njihove pripreme za venčanje. Kako je ispričao, pred veliki događaj ih je stambeno obezbedio.

Kako kaže, kupovina stana u Beču je u toku, gde će se sa Brankom useliti uskoro.

Sve je odlično prošlo oko veridbe, a sada idemo dalje. Putujemo u Beč, gde ćemo uz podršku stiliste odabrati prelepu venčanicu za Branku – rekao je Gagi za „24Sedam“ ushićeno na početku razgovora, pa dodao kako bi voleo da im kuma bude Andreana Čekić, koja je bila svedok i Laziću.

Republika

Foto: Instagram.com

Branka i Gagi planiraju venčanje

Možda bismo je i mi pitali da nam bude kuma, veoma je poštujemo. Ona je Darkova kuma i drago mi je što su tako dobri prijatelji – kaže Gagi.

Paunović najavljuje i zajednički život u Beču sa Brankom, a pronašli su idealan stan u prestonici Austrije.

Za neki dan potpisujemo ugovor – istakao je on.

Branka i Gagi su gotovo godinu dana u emotivnom odnosu, a biznismen ističe kako se dobro slaže sa Darkom Lazićem, koji mu pomaže i oko muzičkog takmičenja u Beču.

Branka je bila prisutna na prvoj audiciji, tu sam je i verio, a ove nedelje se održava i druga. Voleo bih da gošća večeri bude i Andeana Čekić, zajedno sa kumom Darkom. U ovom takmičenju, član žirija je i pevač Dragan Krstić Crni – zaključio je Dragan.

Republika

Foto: Društvene mreže, ST/D. KADIĆ, Republika

Gagi otkrio da će sa Brankom živeti u Beču

BONUS VIDEO:
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE