Radio BalkanFox

Lažne informacije o Matoroj ušle u Elitu – još jedna nepravda prema Aniti: Zaboleće istina nakon izlaska

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Niko nije očekivao.

Trenutno najaktuelnija tema u Eliti je raspad prvog lezbijskog braka u rijalitiju. Nakon što je Matea Car ušla na veče u Šimanovce i donela istinu da se Anita Stanojlović dopisivala sa njom, čak i na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, situacija postaje napetija iz dana u dan.

Matora je od tada u očajnom stanju, stalno plače i, kako sama ističe ne može da se koncentriše na rijiliti.

Sa druge strane, Anita je na stubu srama. Nju svi vređaju i optužuju da se, navodno, udružila sa svojom majkom kako bi joj oduzeli novac.

Stoga se stvorio mit da je Matora iz vrlo bogate porodice. Mnogi u Eliti pričaju kako Jovana Tomić ima ogromnu vilu u Železniku sa bazenom, i da je nju pikirala Stanojlovićeva.

Elita

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Međutim, to je daleko od istine. Matorina porodica zaista ima kuću u beogradskoj periferiji, ali ona se baš ne može nazvati velelepnom, a i ako postoji bazen, onda mora da je gumeni.

Ekipa Paparaco lova je jednom prilikom snimila kako izgleda dom Tomićevih u Železniku. Iako je Matora zaradila ogroman novac u rijalitijima, izgleda da nije uložila previše para u njenu odnovu.

Elita

Foto: Youtube printscreen/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Zidovi su nemalterisani u celosti, a ispred njih može da se primeti stara ograda. Kuća je izgelda nadograđivana iz dva puta. Reklo bi se da kuća nije renovirana godinama, ili da ono što je započeto, nije završeno.

Mnogi učesnici Elite koji spekulišu o tobožnjoj vili Matore , iznenadili bi se da vide ove slike.

Elita

Foto: Youtube printscreen/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Matora tvrdi da je zaradila velike pare 

Matora je ispričala da je  gomilu novca potrošila na izlaske, međutim kuću u naselju Železnik, na periferiji Beograda, nije sredila u potpunosti.

- Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8.000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske - izjavila je Matora.

Jovana-Tomić-Matora

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Matorin Otac tvrdi drugačije

- Ništa od toga nije istina. Jovana je pomagala nama i finansijski i u sredjivajnju kuće. Učili smo je da joj porodica bude važna. Jovana nije iskvarena. Jedini njeni prijatelji su Marko Djedović, Ša i Janjuš, pa odbrusio: Kada bi se pomirila sa Anitom, rekao bih joj da mi više ne ulazi u dvorište.

Elita

FOTO: TV Pink Printscreen/Yt printscreen Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih novosti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE