Radio BalkanFox

“Lečila me je Lepa Brena”: Andrija Milošević na odmoru sreo pevačicu, pa usledila neočekivana scena

Andrija Milošević   Lepa Brena

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Andrija Milošević odlučio je da napravi pauzu, pa je leto iskoristio da odmori sa porodicom.

– Mora da se odmara, nema priče! Jedan je život i taj život zahteva da ga živite. Kad živite život uglavnom se ostvaruje u odmoru. Odmor je najvažnija stvar. Morate se odmarati da bi mogli da radite. Eto, ja sam se previše odmarao pa sam dobio čmičak. Da ste došli tri, četiri dana ranije videli bi ste ga u punoj snazi kao jednu neverovatnu kuglu na glavi – započeo je glumac neverovatnu priču u emisiji “Una, due, tre” na TV Una.

Andrija je otkrio i ko mu je pomogao kada je ovaj problem u pitanju.

– Brena mi je u avionu lečila čmičak i od tada mi je bolje. Intezivno je gledala u njega – našalio se on.

Priznao je da sada više voli Lepu Brenu, iako je oduvek poštovao njen lik i delo.

– Brena je jedna od najvećih, ako nije i najveća zvezda. Šta je u životu sve ostvarila, mi ne možemo da zamislimo danas. Taj nivo kao sve svetske zvezde što imaju te turneje, helikopteri, ludilo, pompa, tri filma koja je snimala iza čega stoji apsolutno jedna država koja je potražila spasenje umetnicima, i nju su tražili da ona bude simbol mira u tom momentu. Nije to džaba. Ona je stvarno fantastična. Možda bi trebalo nju zvati da malo priča o svemu – pohvalio je Andrija.

S druge strane, uživa u očinstvu i ne plaši se starenja, pa je naglasio da nema ništa protiv estetskih korekcija i da će se podvrgnuti ukoliko bude bilo potrebe.

– Meni je takav posao. Sad, ako budem nešto smežuran moraću da se popravljam zbog posla. Mislim, jedna je stvar da vi nešto popravite kod sebe ako imate neki fizički problem. Ali sad da kažem pošast prelepotizma kao takvog gde svi ljudi žele da izgledaju isto je trend vremena. Ne mozete ljudima to zabraniti, ali da li je potrebno, to je sad pitanje – ispričao je Andrija za emisiju “Una, due, tre”, koji se osvrnuo i na odrastanje jednoipogodišnjeg sina Relje, braka sa Sandrom, treninzima i ishrani.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE