Radio BalkanFox

LEPA BRENA SE SLOMILA U SARAJEVU, PLAČE PRED SVIMA Nije mogla da suzdrži emocije kad je videla OVU SCENU – evo kako je PUBLIKA REAGOVALA

Tokom izvođenja pesme “Ja nemam drugi dom” na led ekranu iza nje je išao snimak iz beogradske Arene, u kojem su bili svi članovi njene porodice.

Brenu je ovo ganulo, pa su se suze slivale niz njeno lice, a publika je oduševljeno reagovala na ovo njeno pokazivanje emocija.

Muzička zvezda je dobila veliki aplauz u ovim momentima, pa je, čim se sabrala, nastavila sa koncertom i nizala hitove za mnogobrojne fanove.

Gošća na koncertu bila joj koleginica Senida, a uz stihove pesme “Pusti, pusti modu” našalile su se na bini, pa je Brena odglumila da joj skida odevnu kombinaciju.

– Ja imam veliku odgovornost prema svojoj publici, ako izbacim neku novu pesmu ja hoću da vas ta pesma dotakne… Imam nešto posle “Zetre”. Tu pesmu je napisao Filip, koji je alfa i omega kao producent Aleksandrine turneje. Napravio je pesmu koja je tako osvojila moje srce i potrudiću da se da je snimim posle “Zetre” u ime svih žena. Do jeseni planiram da izbacim dve pesme – rekla je Brena, podsetimo, posle jučerašnjeg, prvog ovogodišnjeg koncerta u “Zetri”.

blic.rs
newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE