Radio BalkanFox

Ljubavna priča Jelene Tinske i Gorana Miloševića

ON LEP KAO APOLON, A ONA NAJBOLJA RIBA U GRADU: Od njega bila STARIJA DECENIJU, a o BURNOM RASKIDU svi su BRUJALI

Mzičar, Foto: prentscreen/youtube/ All StaR Superman

Goran Milošević je tih 80-tih važio za najlepšeg momka u Beogradu. Vozio je motor, bio je pevač grupe Generacija 5 i za njim su, malo je reći, ludele devojke.

Njegovo srce je tada zarobila jedna od najlepših žena u Beogradu – Jelena Tinska. Iako je bila starija od njega skoro deset godina i imala dvoje dece, njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put.

Goran i Jelena su se upoznali na vrlo zanimljiv način. Jelenu je fotografisao fotograf Mikica Veselinović i kada joj je doneo fotografije tu su bile i one od Gorana Miloševića. Čim ih je pogledala, pitala je Mikicu o kome je reč.

Kada joj je objasnio da je to Goran iz „Generacije 5“, koja je tada bila veoma popularan bend, ona je odmah tražila njegov broj telefona. Pomislila je kako bi bili zanimljivo da ga povede sa sobom na koncert čuvenog Leonarda Koena koji je trebalo da nastupi na Kolarčevom univerzitetu te subote.

Nazvala ga je i predstavila se, međutim, on nije verovao da ga zove Jelena pa joj je spustio slušalicu. Zvala ga je ponovo. Bila je uporna i dogovorili su se da se vide u Šumatovcu. Nisu otišli na koncert, a i od tog prvog susreta – nisu se više odvajali jedno od drugog. I to je trajalo punih godinu dana.

Goran je živeo sa ocem koji je često bio odsutan zbog posla, a Jelena sa svojom majkom i dvoje male dece. Vreme su provodili u njegovoj kući, viđali se noću, a ona je ujutru trčala kod dece da ih spremi za školu dok ju je on čekao u obližnjem kafeu. Kada deca odu u školu, vraćali su se kod njega i spavali do podneva.

Išli su i na svirke, a ona se trudila da njegove nastupe ne propušta.

Jelena je bila jedna od najlepših devojaka u Beogradu. Kada ju je Goran video, bila je to ljubav na prvi pogled. Beograd je mnogo pričao o ovom paru, a nazivali su ih i „najromantičnijim parom“. Jelena Tinska je tada pevala u rok grupi „Lutka“. Često su pevali jedno drugom, a kroz Beograd su se vozili na Goranovom motoru i na taj način plenili pažnju.

Goran i Jelena su se upoznali na vrlo zanimljiv način
Goran i Jelena su se upoznali na vrlo zanimljiv načinfoto: prentscreen/youtube/ EX YU ARHIV

Bio je to najburniji period života Jelene Tinske. Mnogo su se voleli, ali i rastali jer je u njegovom krevet zatekla drugu devojku.

Iako je on tvrdio da je nije prevario, pojašnjavajući da je tu samo prespavala stjuardesa, devojka od njegovog druga direktora aerodroma, Jelena mu nije verovala.

Ovako Goran Milošević izgleda danas
Ovako Goran Milošević izgleda danasfoto: prentscreen/youtube/Drax Drakonius

U junu je upoznala slikara Miću Uzelca. U julu se udala za njega iz inata Goranu, a već u avgustu razvela. Posle nekog vremena dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, ali to nije potrajalo. Goran je bio izuzetno lep muškarac i veoma popularan. Jelena ga je spomenula i u svojoj knjizi gde je napisala da je bio „lep kao Apolon“.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Stil)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE