Radio BalkanFox

Ljubavni život Suzane Mančić

SA OVOM POZNATOM FACOM SUZANA MANČIĆ JE IMALA LJUBAVNU ROMANSU: Posle toliko godina SVE OTKRIVENO

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos, Foto: KONTRAST STUDIO

Kraj Grka Simeona Ocomokosa Suzana Mančić ljubav je pronašla, pa i sve drugo što je decenijama unazad tražila kod jednog muškarca.

Nije krila bivša loto devojka da je uzbuđuje moć, ali najpre to kada je njen izabranik nežan, predan, požrtvovan, emotivan i posvećen samo njoj.

Pre nego što je upoznala Simicu, kako voditeljka svog muža iz milošte zove, imala je prilike da se susretne sa raznim tipovima.

Od onih na funkciji, bogatih, zgodnih, uspešnih,lepih, manje lepih i svi su umirali samo da ih ona jednom pogleda, nasmeši im se svojim prepoznatljivim osmehom, a prava senzacija bi bila ukoliko bi im se obratila ili pak pristala da sa njima ode na piće ili ručak.

Suzana Mančić imala ljubavnika?
Suzana Mančić imala ljubavnika?foto: Vladimir Sporčić

Nije svakome Suzana poklanjala pažnju, svega par muškaraca zaslužilo je da duže ostane u njenom srcu, ali, osim Simeona nijedan se nije zadržao.

Suzana Mančić ljubav je gajila prema muzičaru Nebojši Kuniću, jednom od “Sedmorice mladih” i ocu svojih naslednica Teodore i Natalije i to je nešto što je svima poznato, ono o čemu se, međutim nikada nije pisalo je da je imala romansu sa fotografom Jadranom Lazićem.

Reč je o rodonačelniku fotografije bivše SFRJ, osobi koja je od samog rođenja bila predodređena da se bavi fotografijom i stalno bude okružen lepim ženama.

Ljubavni život Suzane Mančić
Ljubavni život Suzane Mančićfoto: Dragana Udovičić

Jedna od onih koje nisu mogle da odole njegovom šarmu bila je i “loto devojka” sa kojom je Jadran danas veliki prijatelj. Nedavno za “Kurir” on je govorio o svom životu i nije izbegao da spomene Suzanu.

– Ne bih pričao o ženskama. Dobro, nju ćemo pomenuti, Suzanu Mančić. Bila je i na otvaranju moje izložbe u galeriji “Arte” u Beogradu. Upoznali smo se na nekom snimanju i tu se razvila romansa. Ne bih hteo u detalje. Bili smo zajedno. Moje sve bivše su bivše, ali Suzana je sjajna osoba i jedina s kojom sam u kontaktu – rekao je nešto ranije Jadran koji je sreću pronašao tek kraj treće supruge sa kojom je 27 godina u braku. Otac je troje dece, dve ćerke, Tamare i Aleksandre i sina Aleksandra. Ima i četvoro unučadi, Novaka, Matiju, Luku i Miju.

Bonus video:

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso/Story)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE