Radio BalkanFox

Luksuzna pećinska vila pod nazivom „Yvonne“ traži novog vlasnika


Minimalistički enterijeri kuće postaju idealno utočište mira i hladnoće, kada vrućina Kiklada postane dosadna. Neutralne boje i prirodni materijali dominiraju otvorenom kuhinjom, dnevnim boravkom i trpezarijom, dok morski povetarac dopire sa terasa, delujući kao prirodni klima uređaj.

Vila se može pohvaliti vinskim podrumom koji može da primi veću količinu flaša vina koje su idealna pratnja za uživanje uz zalazak sunca, dok potpuno opremljena teretana neće dozvoliti preterano opuštanje stanarima.

Koliko god se činilo da prostori vile međusobno komuniciraju, to ne znači da je privilegija privatnosti izgubljena. U okrilju kikladske stene, spavaće sobe su dizajnirane za potpuni mir, dok glavni apartman uključuje neobičnu pogodnost: sopstveni privatni bazen od 5 metara.

„Yvonne“ nije trebalo da bude konvencionalna. Ima za cilj da oda počast jednostavnoj fuziji moderne arhitekture i kikladskog dizajna“, navodi se na sajtu Sotheby’s International Realty, koji je zadužen za prodaju ove prelepe vile.
Lux Life

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE