Radio BalkanFox

Luna Đogani i Marko Miljković su zaradili 375 evra ove nedelje od Jutjuba, a evo i kako

Ivana Mikić

, |

Aleksandar Dojkić

, |

Lola Stojanović

, |

Nina Denda

, |

Aleksandra Ivanović

|

Jutjuber Marko Miljković nakon sukoba koji je imao sa komšijama u zgradi na Bežanijskoj kosi bio je priveden, a danas je nakon 48 sati pušten iz pritvora.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Marko Miljković (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier
Naime, Miljković je zajedno sa suprugom Lunom Đogani otvorio Jutjub kanal na kom zarađuju ogroman novac.

Pre nego što je priveden Miljković je snimo video i objavio ga na Jutjubu, a pregledi se povećavaju sve vreme i dok je bio u pritvoru.

– Stan 34 iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao smeće i pomije po mojoj terasi koju ja moram da čistim. Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio na stan koji se nalazi gore i ja ću za to da snosim odgovornost – istakao je Marko u poslednjem video-snimku na svom Jutjub kanalu pre hapšenja kojim je zabeležio razgovor sa policijom.

Inače, kako stoji na zvaničnom sajtu preko kog možete videti koliko svaki jutjuber zarađuje, Marko i Luna su u poslednjih sedam dana od pregleda zaradili 375 evra, dok se ceo njihov kanal procenjuje na cifru od najmanje 36.000 evra, a najviše 217.000 evra.

Luna Đogani i Marko Miljković (Foto: Screenshot YouTube/Sikter Tube)
Luna Đogani i Marko Miljković (Foto: Screenshot YouTube/Sikter Tube)

Inače, po Marka Miljkovića je ispred zgrade tužilaštva došao otac Lune Đogani – Gagi Đogani, a Marko je u stan ušao iz garaže.

Upitali smo Đoganija kako je Marko, a on je kratko odgovorio: „Okej je“.

Ispred doma Miljkovića, nakon što smo uslikali u kakvom je stanju Luna nakon što je Marko proveo 48 sati iza rešetaka, uhvatili smo i Gagija kako sam sedi na terasi.

Gagi je verovatno ostavio Lunu i Marka da sami popričaju nakon incidenta s obzirom na to da je juče pred našim kamerama priznao da je Luna izuzetno ljuta na supruga, a pored njega u domu Miljkovića se trenutno nalazi i Lunina sestra Nina Đogani koja se od juče ne odvaja od sestre.

Denser Gagi Đogani napustio je dom Lune Đogani i Marka Miljkovića nakon što mu je zet pušten iz pritvora.

Gagi je prošetao ljubimca, ali nije želeo da komentariše skandalozno ponašanje zeta o kom bruji javnost.

Inače, jutjuber je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira, kao i zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. Po našem zakonu preti mu kazna zatvora od šest meseci do dve godine.

– Policiju je, u ponedeljak oko 15 sati, pozvala J.J. koja živi u zgradi gde i Marko Miljković. Ona je tvrdila da joj on lupa na vrata, da joj je na terasu bacao jaja i da je oštetio fasadu zgrade. Ne zadugo policiji se javio i Markov komšija A.M. koji je rekao da Miljković galami i preti stanarima u zgradi, ali i u dvorištu. Policija ga je zatekla u stanu u pijanom stanju. Nije imao oružje – kaže izvor blizak istrazi za „Telegraf“.

– Miljković koji je bio pijan i u pritvorskoj sobi pretio je policajcima. Lupao je na vrata, vređao ih i nazivao pogrdnim imenima. U jednom trenutku pokušao je da udari policajca, ali ga je ovaj sprečio -rekao je gorepomenuti izvor.

Inače, ekipa portala „PulsOnline.rs“ zatekla je Markovog komšiju kako nakon tri dana i dalje čisti zapekla jaja sa zida.

Komšija Marka Miljkovića (Foto: Ringier/Aleksandra Ivanović)
Komšija Marka Miljkovića (Foto: Ringier/Aleksandra Ivanović)

Podsećanja radi, Marko Miljković priveden je nakon sukoba sa komšijama iz zgrade u kojoj živi sa suprugom Lunom i ćerkama Mijom i Lanom.

Jutjuber je nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, gde je bio u pratnji policije i sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ gde su mu obavljeni pregledi.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Marko Miljković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Nakon što je Miljković dao iskaz, pred kamerama portala „PulsOnline.rs“ istakao je da jedva čeka da ide kući kod supruge i ćerkica.

– Neću ja previše ništa da pričam. Tri dana sam u ovoj odeći. Pustili su me iz pritvora idem svojim curicama, to je najbitnije, ostale stvari, moram da se konsultujem sa advokatima, šta da kažem. Hvala vam na razumevanju – istakao je Miljković nakon napuštanja pritvora.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Marko Miljković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu – navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Inače, jutjuber je već tri puta osuđivan.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Marko Miljković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je odbijen. S obzirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje – stoji u saopštenju.

Kada se, sa druge strane, Marko Miljković vratio iz pritvora u kom izdanju ga je dočekala jutjuberka Luna Đogani pogledajte u odvojenom tekstu: (PAPARACO) Prva fotka Lune Đogani nakon što se Marko vratio iz PRITVORA: Vidno nervozna u pidžami

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE