Radio BalkanFox

Lunu Đogani sutra peimaju u porodilište

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Luna Đogani  i Marko Miljković očekuju drugo dete, a bivša rijaliti učesnica sutra će biti primljena u porodilište.

Kako prenose mediji, Luna je danas završila poslednje pripreme pred odlazak u porodilište. Spakovala je sve neophodne stvari za bebu i sebe, te s nestrpljenjem iščekuje odlazak u bolnicu, a potom i dolazak na svet svog drugog deteta.

Luna će sutra biti primljena u porodilište, tačnije u GAK “Narodni front”. Tu će se poroditi, trudnoću joj vodi isti lekar, koji je to činio prvi put, kada je bila trudna sa Mijom. Ne plaši se, vrlo je staložena i srećna, uzbuđena zbog svega što predstoji. Danas je čitav dan pakovala stvari za bolnicu, snimala se i za društvene mreže – kaže za medije izvor blizak Đoganijevoj.

Porođaj je očekuje za tačno dva dana.

Sve je dogovoreno i zakazano, porodiće se u sredu, carskim rezom. Luna nema brige, ima potpuno poverenje u svog ginekologa i zna da je u sigurnim rukama i jedva čeka da u sredu uzme bebu u ruke. Čeka devojčicu, ime još ne otkriva, ali znam da će se zvati na L, pošto je prvoj ćerki dala ime po početnom slovu imena svog muža – kaže izvor za “Pink”.

Luna je, inače, danas, pred odlazak u porodilište, posetila frizera, odakle se pratiocima javila uz komentar:”Moram se lepa poroditi”.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE