Radio BalkanFox

Mađioničar Danijel svojim je trikom izuo iz cipela Martinu Tomčić: ‘Želim vas opet gledati!’

Danijel Kovačević došao je iz Beograda u drugu epizodu emisije ‘Supertalent’ i predstavio se kao Magico.

– Bavio sam se svim i svačim, išao sam u gimnaziju, fakultet sam upisao, shvatio sam da me to ne zanima. Trenirao sam karate kada sam bio mali, nakon toga crossfit, svirao sam i gitaru, probam, svidi mi se, krenem, vidim, ne ide mi, idem dalje. Ovim se bavim već 10 godina, jednostavno, svidjelo mi se, tako da do odustajanja više ne može doći – ispričao je Danijel.

– Ovaj posao je ono što me gura naprijed. Očekujem da ću ljudima pokazati nešto što stvarno dosad nisu imali priliku vidjeti, nešto skroz originalno, sigurno sam proveo nekih 70 do 100 sati pripremajući ovaj nastup – rekao je prije nastupa.

Foto: Nova Tv

Objašnjavao je što je to Matrix i upitao žiri, kada bi imali priliku, koju bi pilulu uzeli – crvenu ili plavu.

– Zapamtite, jednom kada vidite Matrix, više nema povratka nazad. Isto tako, jednom kad otvorimo jedan od ova dva potpuno nova špila karata, više nema nazad – naglasio je Danijel.

Foto: Luka Dubroja

Maja i Martina su pomalo uplašene izabrale plavu boju. Maja je stavila ruku preko špila i nije nikome smjela dopustiti da ga takne. Fabijan je iz drugog špila odabrao jednu kartu tako što je rekao ‘stop’.

Kartu je mogao pokazati svima i zapamtiti ju, a kasnije je upravo tu kartu izvukao iz špila koji je Magico držao u rukama.

– Sve što se dogodilo u Matrixu, moralo se već dogoditi u surovoj realnosti. Ako je u matrixu špil iz plave boje prešao u crvenu, to znači da će u realnosti prijeći iz crvene u plavu – objasnio je Magico ovaj ishod.

Foto: Luka Dubroja

Na kraju je odradio još jedan trik kako bi dokazao da ništa od viđenog nije bilo slučajno.

– Magico, nemam pojma što se dogodilo, ali je toliko bilo dobro, na kraju dana, svi smo vidjeli da se ovo dogodilo, i što je Matrix, što je stvarnost, mene nije briga, meni je bilo fantastično, od mene imate čistu peticu – rekla je Maja.

Foto: Luka Dubroja

– Meni je ovo fenomenalno, izulo me iz cipela, ja vas želim opet gledati – rekla je Martina. Prošao je dalje.
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE