Radio BalkanFox

Maja Berović, Barbara Bobak, Breskvica i Damir Handanović većeras stižu u “Ami G Show”

Nova epizoda u 16. sezoni najgledanije late night emisije „Ami G Show“ na programu je večeras od 22 časa na televiziji Pink, a biće, po svemu sudeći, posebna u ovoj sezoni. Naime, u studio kod Ognjena Amidžića stiže nikad aktuelnija ekipa – pevačice Maja Berović, Barbara Bobak i Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, ali i kompozitora, muzičkog producenta i direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damira Handanovića.

.Foto: RTV Pink / Promo

.

Maja Berović je početkom jula, posle čak tri godine, objavila novi album „Milion“, i sa novim pesmama ušla u letnju sezonu koja je bila veoma uspešna. Popularna pevačica punila je klubove širom regiona, a svaki slobodan trenutak provodila je sa suprugom i sinom Lavom. Maja će kod Ognjena otkriti da li je zadovoljna reakcijama na album, kako je uspela da prebrodi težak životni period nakon operacije noge, ali i kako izgledaju njeni trenuci sa sinom i da li planira proširenje porodice.

U „Ami G Show“ večeras stiže i jedna od trenutno najpopularnijih folk pevačica Barbara Bobak. Iako je u žižu javnosti dospela kao devojka Darka Lazića, nakon raskida uspela je da samostalno izgradi ime i karijeru, te sada važi za jednu od najtraženijih pevačica. Da li će se Barbara osvrnuti na nedavno venčanje Darka Lazića, kako izgledaju romske svadbe u dijaspori na kojima nastupa, ali i kakav je njen emitovni status – Barbara će ispričati u emisiji „Ami G Show“.

Otkako je najavila da će se prijaviti za izbor za pesmu Evrovizije, Breskvica je dobila veliku podršku obožavalaca i javnosti. Iako veoma mlada, Breskvica je stekla veliku popularnost, a u prethodnom periodu našla se u centru skandala, kada je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković zabranio njene nastupe u ovom gradu. Kako Breskvica gleda na ovu zabranu, da li je pesma za izbor za pesmu Evrovizije već spremna, ali i da li je i dalje u vezi, Breskvica će otkriti upravo kod Ognjena.

Prvi put nakon venčanja sa ministarkom rudarstva i energetike Dubravkom Đedović, Damir Handanović gostovać ekskluzivno u emisiji „Ami G Show“. Kako je proteklo venčanje kom je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti i šta mu je doneo ulazak u bračne vode, da li ima prostora za rad u muzičkom studiju, ali i šta sve građane Srbije očekuje kada je reč o CEBEF-ovim mansfestacijama, Damir će ispričati u večerašnjoj emisiji „Ami G Show“.

Šta će sve gosti otkriti i na kakve izazove će ih Ognjen staviti, videćete u emisiji „Ami G Show“ večeras od 22 časa na televiziji Pink.
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE