Radio BalkanFox

Maja Marinković prekršila obećanje

Maja Marinković ponovo u akciji, više nije mogla da izdrži

Sinoć je glavna tema rijalitija „Elita“ bio bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak i njegova nova partnerka. Naime, dobro poznata starleta i rijaliti takmičarka pokazala se opet na delu i promenila tok rijalitija. Naime, iako je i sebi i publici, ali i ocu Takiju obećala da će do kraja biti sama, ipak se desio preokret, a publika i fanovi „Elite“ videli su da je Maja Marinković ponovo u akciji.

Maja Marinković ponovo u akciji, zatresla izolaciju kao u stara dobra vremena

Naime, da je Maja Marinković ponovo u akciji, svima je u Šimanovcima bilo jasno kada su primetili da je Marinkovićeva iz čista mira nestala sa žurke koja se redovno održava utorkom i koje ona inače ne propušta.

Maja Marinković ponovo u akciji

Maja Marinković i Stanislav KrofakPrintskrin

Osim Maje, sa žurke je nestao i Stanislav Korfak, MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, poznatiji kao Stanislav Pantera koji je ušao u „Elitu“ da pomrsi konce reperu i bivšoj, o čemu možete čitati u odvojenoj vesti. Naime, on je pre nekoliko dana priznao da mu se starleta jedino dopada u rijalitiju, pa ne čudi što je Maja Marinković ponovo u akciji.

Pročitajte i – Udovica Marinka Rokvića ima novu ljubav – Slavica više ne krije sreću, sada je sve javno

Maja mesecima unazad ponavlja da je ove sezone ušla u rijaliti da do kraja bude sama. Osim toga, ona je uporno tvrdila da neće ni sa kim upražnjavati intimne odnose, ali očito se nije nadala da će se u Šimanovcima pojaviti frajer koji će osujetiti sve njene planove i obećanja. 

Maja Marinković ponovo u akciji

Maja MarinkovićBojan Vuković

Podsećanja radi, ove nedelje Stanislav je smešten sa bivšom devojkom u izolaciju, pa su zbog toga Miona i Ša raskinuli i pomirili se po ko zna koji put. Naime, njih dvoje su potrčci, međutim, kako je i obećao, Pantera se bacio na Maju, pa ih je čak i Miona zatekla na gomili i nije joj bilo svejedno.

Pročitajte i – Veliki šef doneo odluku: Kažnjena supruga Ivana Marinkovića zbog vređanja na nacionalnoj osnovi

Sa druge strane, verujemo da je Nenad Aleksić Ša danuo dušom budući da je bio na ivici nervnog sloma kada je saznao da Miona, za kojom je poludeo i izgubio glavu, mora u izolaciju sa bivšim.

Maja Marinković ponovo u akciji

Miona Jovanović

Podsećanja radi, Miona je u „Elitu“ ušla kao zvanična devojka Stanislava Pantere, međutim, prevarila ga je sa Nenadom Aleksićem, pa je Stanislav ušao naknadno, navodno samo da bi iskoristio publicitet kojem se nije ni nadao, a ne da se sveti bivšoj i reperu. Bilo kako bilo, on je zaveo starletu i postao jedini krivac za činjenicu da je Maja Marinković ponovo u akciji. Maja je pak mesecima priželjkivala da se pomiri sa bivšim koji joj je slaba tačka, pa je u jednom trenutku starleta progovorila o Caru i Aleks i iznela sve pikanterije o suparnici i neprežaljenoj ljubavi.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE