Radio BalkanFox

Majka Tanje Savić nervozno tvrdi jedno o zetu, brat drugo, dok komšije poručuju: “Bezobrazni su”

Ekipa “Blica“ posetila je mesto Radinac, pored Smedereva, kako bismo pronašli roditelje pevačice Tanje Savić. U medijima se pojavila informacija kako se oni i ne slažu baš najbolje sa budućim zetom Muhamedom Mukijem Bešićem.

.Foto: instagram/tanja_savic_private / Ringier

.

Na samom početku za “Blic“, Tanjin rođeni brat Tomica, istakao je kako je cela porodica upoznala budućeg zeta.

Blic preporučuje

– Zet je okej. Upoznao sam ga i sasvim mi je normalan. Kada je njegova vera u pitanju, to je nešto drugo. Kao čovek je okej. Dovodila ga je Tanja u Radinac. Mama i tata kažu da je okej čovek, okej izgleda. Normalno se ponaša. Teško je naći bračnog druga, a pogotovo kada je neko kao Tanja u svetu estrade. Njoj je puno teže, nego drugim ljudima – priča brat i dodaje:

Brat Tanje Savić, Tomica, ističe da je zet okej

Foto: Ringier / Ringier

Brat Tanje Savić, Tomica, ističe da je zet okej

Ako je ona srećna, to je to. Ne znam koliko su dugo zajedno, jer ne želim da slažem, ali su otprilike šest meseci u ljubavi. Često Tanja dođe kod nas, a ima stan u Smederevu. Međutim, konstanto je negde na putu zbog posla kojim se bavi. Deca su prihvatila Mukija, upoznali su ga… – poručio je Tanjin rođeni brat za “Blic“. U međuvremenu se pojavila i pevačicina majka, Živana, koja je poručila da ne bi volela da se Tanja uda za Mukija.

Brat Tanje Savić, Tomica, ističe da je zet okej

Foto: Ringier / Ringier

Brat Tanje Savić, Tomica, ističe da je zet okej

Sve je okej. Šta ona radi, to je njena stvar i njen život. Nije bitno koje je veriospovesti i šta je, bitno je da si danas čovek. Ne bih volela da se Tanja uda, ona ipak ima svoja dva zlatna sina. Nisam upoznala Mukija – nervozno ističe majka Živana, dok je Tanjin brat napomenuo da je cela porodica upoznala Mukija i da je dolazio kod njih u rodnu kuću u selu Radinac, pored Smedereva. Inače, Muki je po zanimanju pilot. Muhamed je navodno zaprosio Savićevu na romantičnoj večeri u Egiptu, a verenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda od Dušana Jovančevića venčaju i presele zajedno za Ameriku, prenosili su domaći mediji. Muki je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.

Majka Tanje Savić, Živana, ističe da ne bi volela da joj se ćerka uda

Foto: Ringier / Ringier

Majka Tanje Savić, Živana, ističe da ne bi volela da joj se ćerka uda

– U nekom trenutku u životu neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču – navela je Tanja na Instagramu.

KOMŠIJE: “TANJINI RODITELJI SU NEZGODNI“

Kada smo nekoliko komšija upitali za Tanjine roditelje, većina je imala isti odgovor, da su nezgodni.

– Oni su nezogdni. Otac i majka su fini ljudi, ali imaju razne konflikte, pogotovo sa komšijama. Bezobrazni su – poručio je sused na kojeg smo naišli u selu Radinac, dok druge komšije budućeg zeta Mukija, nisu viđale.

– Nismo ni videli zeta. A nismo ni čuli za njega. Ovo jeste malo mesto, ali to samo najbliže komšije mogu znati šta se kod njih dešava. Međutim, oni o tome neće da pričaju – ističe komšinica koja živi dve ulice od Tanjinih roditelja.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE