Radio BalkanFox

Marić ismevao Jovanu u Jutarnjem programu, ona žestoko odgovorila: „Ovo mi je hvala, znam da boli moj uspeh“

Jovana Jeremić, Milomir Marić

Foto-kolaž: Milena Đorđević, Nikola Tomić

Glavni i odgovni urednik Hepi televizije Milomir Marić u jutarnjem programu potkačio je koleginicu Jovanu Jeremić, koja je nekada radila sa njim, nakon čega je prešla na „Pink“. Ipak, voditeljka mu nije ostala dužna. 

Vlasnica škole jahanja Nina Šobota, koja je bila gošća u jutarnjem programu kod Marića, govorila je o silovanju u konjičkom sportu, temi koja danima potresa domaću javnost.

Ona je odmah na početku svog gostovanja istakla da je o tome prvo govorila kod Jovane Jeremić u jutarnjem, na šta je Milomir odmah reagovao komentarom: „Trebalo je da odete u Tužilaštvo, a ne da se žalite jednim novinama, jednoj novinarki“, aludirao je rečima na Jeremićevu, dok je gošća govorila: „Ne, ja sam prvo sve ispričala Jovani Jeremić“, na šta je Marić komentar podrugljivo odreagovao: „A, onda je to već ozbiljna priča“.

Jeremićeva nije želela da ostane imuna na kolegin komentar, ali i na ponašanje voditeljke u jutarnjem koja je sve vreme prevrtala očima na spomen njenog imena.

Šta se dešava na spomen moga imena? Komentari su suvišni! Znam da mnoge moj uspeh boli! Ja sam kolegama sa Hepija dala kontakt i poslala Ninu. Ovo mi je hvala – napisala je Jovana, pa nastavila da objavljuje inserte iz emisije.

Devojčica koja je Alisa u zelji čuda, koja sedi pored Marića, može da se šali sama sa sobom, što uveliko već čini svakojutarnjim ponašanjem i izjavama da treba „cepati novine!“, ali se sigurno neće moći šaliti sa Jovanom Jeremić koja je ceo svoj život posvetila uredništvu! 

Video: Jovana Jeremić plače zbog pretnji koje dobija od čoveka Velje Nevolje: Piše mi da će da me siluje

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE