Radio BalkanFox

MARINA VISKOVIĆ PROGOVORILA O VAĐENJU SILIKONA! Njen stav je iznenadio mnoge, evo šta posle svega misli!

Pevačica Marina Visković nije krila da je pristalica plastične hirurgije, a sada je za Republiku otkrila da ne podleže trendu vađenja silikona, koji je došao i kod nas, a kom su se potvrdle brojne poznate ličnosti. 

Primetila sam da su mnoge žene počele da vade silikona, a iskrena da budem, meni to ne predstavlja sferu interesovanja. Ne razmišljam o tome da na sebi bilo šta vadim, menjam ili premeštam. Zadovoljna sam svojim izgledom i neka tako i ostane – rekla je Marina, pa je dodala:

Foto: Republika/O.Bogdanović

Marina Visković

 

– Svako vreme naravno nosi neke trendove. Neka svako radi šta misli da mu treba i da mu pristaje. Više treba svakako da se volimo i podržavamo, nego da se mrzimo i osuđujemo.

Inače, pevačica Marina Visković nedavno je otvorila dušu i progovorila o svojim zdravstvenim izazovima i emotivnom životu. Iako je poznata po svojoj energičnoj i sportskoj prirodi, Marina je priznala da se suočavala sa zdravstvenim poteškoćama, posebno sa šećernom bolešću i insulinskom rezistencijom. Ipak, uz terapije i posvećenost zdravom načinu života, pevačica je uspela da prevaziđe ove izazove i vratila se svojim aktivnostima sa još većim entuzijazmom.

Foto: Instagram.com

Marina Visković

Marina ističe značaj zdravog načina života i redovnog vežbanja, naglašavajući da je pravljenje balansa između zdrave ishrane, kvalitetnog sna i intenzivnih treninga ključno za njen osećaj zadovoljstva. Otvoreno je podelila svoje iskustvo sa pratiocima na društvenim mrežama, ističući važnost očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja.

BONUS VIDEO: 
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE