Radio BalkanFox

Mesečni horoskop od 23. septembra do 23. oktobra: Koga očekuje poslovni uspeh?

Saznajte šta vam predviđa mesečni horoskop od 23. septembra do 23. oktobra 2023. godine pod vlašću Vage!

Blizancima putovanja i nova iskustva donose radost.
Blizancima putovanja i nova iskustva donose radost.foto: Look Studio/Shutterstock

Početak sezone Vage je uvek povoljan trenutak jer se poklapa sa septembarskom ravnodnevnicom, a ravnodnevica predstavlja promenu toka energija. Kada započnemo sezonu Vage, osetićemo da se na neki način ogleda prekretnica u našim životima, prenosi Sensa.

 

Osećaj promene i pomeranja pojačaće pomračenje Sunca koje pada 14. oktobra, što je verovatno najznačajniji događaj sezone Vage i deluje kao portal za nove početke. Pre pomračenja Sunca, 29. septembra imamo pun Mesec u znaku Ovna i predstavlja idealno vreme za manifestacije.

 

Energija Vage nas vodi da pronađemo ravnotežu; saradnju umesto kompromisa uz poštovanje sveta oko nas. Rad sa ovim temama pomaže nam da ostanemo fokusirani u svakodnevnom životu.

 


Vaga donosi harmoniju i ravnotežu u životu. Sada je vreme da se usredsredite na svoje odnose i pokušate da bolje razumete druge ljude. Budite strpljivi i prilagodljivi da biste postigli harmoniju u svim aspektima života. Do sada ste često previše vremena posvećivali poslu i radnim zadacima, ali pokušajte da više pažnje posvetite svojim najmilijima i porodici. Bili biste umorni i iscrpljeni zbog previše posla, a upravo pažnja najbližih nas podstiče da radimo i brinemo o sebi.

 


Ova sezona će doneti priliku za finansijsku ravnotežu. Vreme je da se pozabavite svojim finansijskim planovima i investicijama. Takođe, budite otvoreni za ljubavne izazove i ne zaboravite da pokažete svoju emotivnu stranu svom partneru, i koristite stabilnost i strpljenje da postignete bolju vezu.

 


Ova vladavina Vage naglašava komunikaciju i odnose. Vaša reč postaje vaša moć, pa je važno da komunicirate jasno i sa saosećanjem. Budite otvoreni za nove ideje i budite spremni na kompromis kako biste održali harmoniju u svim vašim odnosima. Putovanja i nova iskustva će vam takođe doneti radost.


Vladavina Vage donosi emocionalnu ravnotežu Rakovima. Sada je vreme da se fokusirate na svoje unutrašnje potrebe i emocionalno ispunjenje. Vodite računa o svojim porodičnim odnosima i pokušajte da podržite svoje voljene. Ovo je povoljan period za uređenje doma i stvaranje prijatnog ambijenta.

 


Naglasak će biti na društvenom životu i karijeri. Možete iskoristiti svoj šarm i vođstvo da postignete profesionalni uspeh. Takođe, budite pažljivi prema svojim prijateljima i pokažite im svoju podršku. Ovo je vreme kada možete postići ravnotežu između poslovnog uspeha i ličnih odnosa.

 


Za Device, vladavina Vage naglašava brigu o zdravlju i ličnom razvoju. Sada je vreme da se posvetite svom blagostanju i telu. Razmotrite svoje navike u ishrani i fizičku aktivnost. Takođe, otvorite se novom učenju i duhovnom razvoju. Balans između posla i zdravlja je ključ vaše sreće.

 

Nastavak vas očekuje na drugoj strani…
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE